Hiushoidot

Hiushoidot ovat avainasemassa terveiden ja kiiltävien hiusten ylläpidossa, hiusten kasvattamisessa ja unohtamatta tervettä ja hyvinvoivaa hiuspohjaa. Katsomme aina asiakkaan hiuksen ja hiuspohjan mukaan, mikä hoito olisi optimaalisin. Valikoimastamme löytyy Olaplex- ja System4- hoitoja. Hoidot onnistuu leikkausten, värjäysten ja vaalennusten yhteydessä sekä omana hemmottelevana hoitonaan.

Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

System4 hiuspohjan hoito

System4 hiuspohjan hoidossa voidaan hoitaa erilaisia hiuspohjan haasteita kuten hilsettä, kutinaa, ärsytystä ja yleistä epätasapainoa hiuspohjassa. Käytetyissä tuotteissa on tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet, jotka poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Hoito tehdään aina räätälöidysti sinun hiuspohjasi kunnon mukaan. Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?