Hiushoidot

Hiushoidot ovat avainasemassa terveiden ja kiiltävien hiusten ylläpidossa, hiusten kasvattamisessa ja unohtamatta tervettä ja hyvinvoivaa hiuspohjaa. Katsomme aina asiakkaan hiuksen ja hiuspohjan mukaan, mikä hoito olisi optimaalisin. Valikoimastamme löytyy Olaplex-, b3 Brazilian Bond Builder, Kevin Murphy:n, Moroccanoil:n ja System4- hoitoja. Hoidot onnistuu leikkausten, värjäysten ja vaalennusten yhteydessä sekä omana hemmottelevana hoitonaan.

Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

b3 Brazilian Bond Builder

b3 Brazilian Bond Builder on vaalennusten ja värjäysten yhteydessä käytettävä hiusten vaurioitumista ehkäisevä, suojaava ja hiusten kuntoa parantava tuote. b3 vahvistaa hiuksen sisäistä rakennetta suojaamalla ja uudelleenrakentamalla kuitukerroksessa olevia poikittaissidoksia. b3 -öljyseerumi sekoitetaan värimassan sekaan ja hiukset värjätään normaaliin tapaan. Toista vaihetta ei tarvita – aine tekee kaiken tarvittavan yhdellä kertaa.

Mitä b3 Brazilian Bond Builder tekee hiuksessa?

  • Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä kemiallisen käsittelyn aikana estämällä hapen vahingollista vaikutusta hiuksen poikittaissidoksiin
  • Korjaa aiemmin syntyneitä vahinkoja yhdistämällä katkenneiden poikittaissidosten päät
  • Lukitsee väripigmentit hiuksen sisään parantaen värin kestoa
  • Minimoi hiuspohjan ärsytystä

Kevin.Murphy Treat.Me

KEVIN.MURPHY TREAT.ME -hoidoissa on hyödynnetty luonnon parhaita raaka-aineita ja viimeisintä ihonhoitoteknologiaa. Hoitoampullien seerumimainen koostumus mahdollistaa pienemmän molekyylirakenteen, jonka ansiosta vaikuttavat ainesosat läpäisevät hiuksen, imeytyen aina kuitukerrokseen saakka. TREAT.ME-hoidot räätälöidään tarpeidesi mukaan hoitoampullista, TREAT.ME ELIXIR -eliksiiristä sekä valituista KEVIN.MURPHY-tuotteista.

TREAT.ME MOISTURE

26 aminohappoa TREAT.ME MOISTURE on syväkosteuttava ja uudistava tehohoito. Sen sisältämä mankettipähkinänöljy kosteuttaa ja suojaa hiuksiasi tehokkaasti. Lopputuloksena on pehmeät, kosteutetut sekä kimmoisat hiukset.

TREAT.ME STRENGTH

Soijaproteiinia sisältävä TREAT.ME STRENGTH on vahvistava ja tuuheuttava tehohoito. Sen sisältämä K-vitamiini parantaa hiustesi elastisuutta. Lopputuloksena terveet, elinvoimaiset ja kauniin kiiltävät hiukset.

MOROCCANOIL Intense Hydrating tehohoito

Intensiivinen kosteusnaamio sopii keskivahvoille ja paksuille, kuiville hiuksille. Elvyttävä tehohoito tarjoaa nopean avun hiuksille, jotka tarvitsevat ylimääräistä hoitoa. Erittäin tehokkaasti kosteuttava naamio sisältää runsaasti arganöljyä ja se hoitaa hiuksiasi parantaen samalla hiuksen rakennetta, elastisuutta, kiiltoa sekä käsiteltävyyttä. Näin hiuksesi kestävät paremmin myös lämpökäsittelyä. 

System4 hiuspohjan hoito

System4 hiuspohjan hoidossa voidaan hoitaa erilaisia hiuspohjan haasteita kuten hilsettä, kutinaa, ärsytystä ja yleistä epätasapainoa hiuspohjassa. Käytetyissä tuotteissa on tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet, jotka poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Hoito tehdään aina räätälöidysti sinun hiuspohjasi kunnon mukaan. Kaikki System 4 -tuotteet valmistetaan Suomessa ja koko tuoteperhe on dermatologisesti testattu. Tuotteet ovat hajusteettomia ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?