Kaikki pidennyksistä

Konsultaatio

Saat henkilökohtaista apua oikean värin, kiinnitystavan ja pituuden valitsemiseen. Konsultaatio kestää noin. 15 minuuttia, jolloin pääset kartoittamaan yhdessä ammattilaisen kanssa pidennykset tarpeidesi mukaan ja esittämään kysymyksiä. Uusiin suoriin 50cm teippipidennyksiin voit varata ajan kätevästi suoraan ajanvarauksestamme ilman konsultaatiokäyntiä. Muihin pituuksiin ja sinettipidennyksiin tulee varata ilmainen konsultaatio-käynti, jonka yhteydessä hiukset tilataan. Myös 50cm mittaisiin hiuksiin voit halutessasi varata ilmaisen konsultaatiokäynnin. Huollamme ainoastaan BPhair Premium Slavic -hiuslaatua.

Ilmaisen konsultointikäynnin voit varata helposti nettiajanvarauksestamme -> Hiustenpidennykset -> Hiustenpidennyskonsultaatio

Löydä sinulle oma kiinnitysmenetelmä?

Teippi

Teippi on yksi suosituimmista menetelmistämme! Suosittelemme teippiä erityisesti silloin, jos sinulla ohuet tai hauraat hiukset. Se on hyvin hellävarainen menetelmä, jossa on erittäin huomaamaton, sekä ohut kiinnitys. Teippihius kiinnitetään laittamalla kaksi vastapalaa kiinni toisiinsa, jolloin osio omasta hiuksesta jää pidennysten väliin.

Ensiluokkaiset BP hairin hiustenpidennykset, jotka on helppo käyttää uudelleen vaihtamalla teipin uuteen. Teippipidennykset ovat täydellinen valinta myös silloin, kun haluat nostaa hiuksesi ylös. Muotoile hiuksesi haluamallasi tavalla suoristusraudalla ja kihartimella.

Sinetti

Sinettipidennykset on kevyt ja useamman kuukauden kestävä hiustenpidennystekniikka. Sinettihiuksien päässä on vahasta valmistettu sinettiosio, jotka kiinnitetään hiuksiin lämpökolvilla. Kolvi on laite, joka lämpenee 180-200 asteeseen, ja sulattaa sinettiosan hiuksiisi. Tämän jälkeen se pyöritetään sormilla pieneksi tasaiseksi jyväksi. Sinetit ovat hyvin pieniä ja huomaamattomia, sekä kestävät hiuksissa jopa kolme kuukautta.

Hinnasto

Sinetit

  • BPhair Premium Slavic sinetti 30cm, puntti 84€
  • BPhair Premium Slavic sinetti 40cm, puntti 92€
  • BPhair Premium Slavic sinetti 50cm, puntti 125€
  • BPhair Premium Slavic sinetti 60cm, puntti 140€

Teipit

  • BPhair Premium Slavic teippi 30cm, puntti 106€
  • BPhair Premium Slavic teippi 40cm, puntti 140€
  • BPhair Premium Slavic teippi 45cm, puntti 172€ (Saatavilla vain laine/kihara)
  • BPhair Premium Slavic teippi 50cm, puntti 209€
  • BPhair Premium Slavic teippi 60cm, puntti 259€
  • BPhair Premium Slavic teippi 70cm, puntti 374€ (Saatavilla vain laine/kihara)

Yleisimpiä kysymyksiä pidennyksistä

Montako punttia tarvitsen?

Jos haluat tuuhennosta hiuksiisi niin tarvitset 1-2 punttia, tai jos puolestaan haluat pituutta lisää tarvitset 3-4 punttia. Saat henkilökohtaista apua oikean värin, kiinnitystavan ja pituuden valitsemiseen yhdessä ammatilaisen kanssa ilmaisessa konsultaatiossa.

Mitä pidennys paketti sisältää?

Pidennyspaketti sisältää konsultaation yhdessä ammattilaisen kanssa, hiusten syväpuhdistuksen ja muotoon leikkauksen. Halutessasi voit varata samalla värjäys-palvelun esim. vaalennukset tai klassisen värjäyksen, jolloin tarvittaessa hiuspidennykset voidaan samalla sävyttää.

Voiko pidennyksiä sävyttää ?

Pidennyksiä löytyy monipuolisesti eri sävyisiä vaaleasta tummaan, mutta tarvitteessa pidennykset voidaan sävyttää vaikka sateenkaaren väriseksi 🌈

Vaurioittaako pidennykset omia hiuksiasi?

Ei vaurioita, kun käytät oikeita kotihoito-tuotteita ja käyt huollattamassa ne ammattilaisella. Suosittelemme huoltamaan teipit 6-8 viikon ja sinetit noin kolmen kuukauden välein. Keskustele asiasta yhdessä ammattilaisen kanssa, jolloin löydätte sinulle sopivan huoltovälin.

Mistä hiukset tulevat ?

Slaavihiuksemme tulee Itä-Euroopan maista ja Länsi-Venäjältä, joissa hiuslaatu on hyvin suomalaisen hiuksen kaltainen ja sulautuu hyvin ohuempaankin tukkaan.

Ohje uusien 50cm hiustenpidennyksien ajanvaraukseen

Uusiin suoriin 50cm teippipidennyksiin voit varata ajan kätevästi suoraan nettiajanvarauksestamme ilman konsultaatiokäyntiä. Muihin pituuksiin ja sinettipidennyksiin tulee varata ilmainen konsultaatiokäynti, jonka yhteydessä hiukset tilataan. Myös 50cm mittaisiin hiuksiin voit halutessasi varata ilmaisen konsultaatiokäynnin.

Valitse nettiajanvarauksestamme hiuspalvelu oman hiuspituuden mukaan, esim:

Moniväri/raidat

Vaalennukset sis. sävytys (M) (Raidat, Balayage, Moniväri, Tyvivaalennus) 164€

ja lisää palvelusta

Uudet 50cm teippipidennykset 1 puntti, sis. muotoonleikkauksen 292€