Kampaukset

Kampaukset jaotellaan meillä useaan osioon helpottaaksemme sinun valintaasi. Riippuen tilaisuudesta ja omista toiveistasi lopputuloksen suhteen, saat varmasti juuri haluamasi kampauksen meiltä. Jos et ole varma mihin palveluun haluamasi kampaus menisi, kysy rohkeasti apua!

Kampaukset

Kampaus max. 20min

Pikakampaus on n. 15min palvelu, jossa ehditään tekemään todella helppoja ja nopeasti toteutettavia kampauksia. Esimerkiksi 1-2 ranskalaista lettiä, rento nuttura tai kiharat. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Kampaus max. 40min

Föönin ja muotoilutuotteiden avulla tehtävä kampaus, joka kohottaa tasaisesti tyven, tuo kuohkeutta ja muhkeaa taipuisuutta hiukseen. Hiukset ilmavasti auki. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Lettikampauksessa voidaan tehdä kevyt kihara pohja ja pari lettiä, osa hiuksista voidaan jättää auki tai kaikki voidaan laittaa lettiin mukaan. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Juhlakampauksessa voidaan tehdä erilaisia nutturakampauksia ilman hiuksen kihartamista tai kestäviä juhlavia kiharoita. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Kampaus max. 60min

Juhlakampaukset kiharapohjalla ovat ilmavia ja kestäviä kampauksia, kiharoiden tuodessa kampaukselle hyvää pohjaa ja näyttävyyttä. Erilaiset nutturakampaukset, kreikkalaiset ja ranskalaiset letit saavat upean lookin kestävällä kiharapohjalla. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?