Kampaus & meikkaus

Oli toiveissasi mikä tahansa pikakampauksen ja hääkampauksen, päivämeikin ja häämeikin väliltä, Makeasta löydät tarvitsemasi palvelut. Jos toiveissasi on juuri tietynlainen kampaus tai meikkaus, suosittelemme lähettämään mallikuvia sähköpostitse tai mahdollisuuksien mukaan tulla veloituksettomaan konsultaatioon Makeaan.

Kampaukset ja meikkaukset jaotellaan meillä useaan osioon helpottaaksemme sinun valintaasi. Riippuen tilaisuudesta ja omista toiveistasi lopputuloksen suhteen, saat varmasti juuri haluamasi kampauksen ja meikkauksen meiltä. Jos et ole varma mihin palveluun haluamasi kampaus tai meikkaus menisi, kysy rohkeasti apua!

Kampaukset

Pikakampaus: (15min)

Pikakampaus on n. 15min palvelu, jossa ehditään tekemään todella helppoja ja nopeasti toteutettavia kampauksia. Esimerkiksi 1-2 ranskalaista lettiä, rento nuttura tai kiharat. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Föönikampaus: (30min)

Föönin ja muotoilutuotteiden avulla tehtävä kampaus, joka kohottaa tasaisesti tyven, tuo kuohkeutta ja muhkeaa taipuisuutta hiukseen. Hiukset ilmavasti auki. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Lettikampaus: (30min)

Lettikampauksessa voidaan tehdä kevyt kihara pohja ja pari lettiä, osa hiuksista voidaan jättää auki tai kaikki voidaan laittaa lettiin mukaan. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Juhlakampaus: (40min)

Juhlakampauksessa voidaan tehdä erilaisia nutturakampauksia ilman hiuksen kihartamista tai kestäviä juhlavia kiharoita. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Juhlakampaus kiharapohjalla: (60min)

Juhlakampaukset kiharapohjalla ovat ilmavia ja kestäviä kampauksia, kiharoiden tuodessa kampaukselle hyvää pohjaa ja näyttävyyttä. Erilaiset nutturakampaukset, kreikkalaiset ja ranskalaiset letit saavat upean lookin kestävällä kiharapohjalla. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Spesiaali – Hääkampaus: (90min)

Kampaukset, jotka vaativat perusteellisen pohjatyön ja ovat tekniikaltaan haastavampia. Monet hääkampaukset vaativat aikaa vievän pohjatyön hiukseen, tämä tuo vahvaa kestävyyttä, volyymiä ja mahdollistaa haastavimpienkin kampausten työstämisen. Kampaus voi olla aivan muuhun tarkoitukseen kuin häihin, sana ”hää” ei muodosta palvelua vaan halutun vaativuuden tasoinen kampaus. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Hääkampaus koekampauksella

Kampaukset, jotka vaativat perusteellisen pohjatyön ja ovat tekniikaltaan haastavampia. Monet hääkampaukset vaativat aikaa vievän pohjatyön hiukseen, tämä tuo vahvaa kestävyyttä, volyymiä ja mahdollistaa haastavimpienkin kampausten työstämisen. Kampaus voi olla aivan muuhun tarkoitukseen kuin häihin, sana ”hää” ei muodosta palvelua vaan halutun vaativuuden tasoinen kampaus.

Palveluun kuuluu koekampaus ennen varsinaista kampauspäivää. Koekampauksessa hahmotellaan sopiiko haluttu kampauksen malli, muoto, koko ym. asiakkaalle ja tarvitaanko esim. lisäkkeitä tai hankkia koristeita. Koekampauksessa ei tehdä kampausta valmiiksi, ainoastaan karkeasti hahmotellaan kampaus ja tehdään tarvittavat muutokset suunnitelmaan. Ei sisällä pesua, tulethan puhtailla hiuksilla.

Meikkaus

Päivämeikki (60min)

Päivämeikki aloitetaan asiakkaan konsultoinnilla toiveista ja katsotaan minkä tyyppinen asiakkaan iho on, jotta osataan valita ihotyypille sopivat käytettävät tuotteet. Ennen meikkiä iho puhdistetaan ja kosteutetaan ihotyypin mukaan, tämä luo hyvän pohjan meikin pysymiselle, meikin levittymiselle kauniisti ja yhteensopivuuden meikkipohjan ja kosteustuotteiden välille. 

Päivämeikki on ilmeeltään kevyt ja raikas. Pohjameikki voi olla hyvin kevyt tai peittävä, riippuen ihon kunnosta. Silmissä käytetään vaaleita ja luonnollisia sävyjä, mahdolliset silmän rajaukset ovat kevyitä ja ripsiä korostetaan ripsivärillä. Kulmakarvoja korostetaan luonnollisesti ja huuliin voidaan laittaa joko huulikiilto tai huulipuna. 

Päivämeikki sopii erilaisiin tilainteisiin, esimerkiksi kun et oikein tiedä kuinka juuri sinun kasvoillesi ja kasvonpiirteille kannattaisi arkimeikki tehdä, saat siihen hyvät vinkit päivämeikin yhteydessä. Tai kun haluat päivitystä omaan arkiseen meikkausrutiiniisi, katsomme kanssasi mielellään jotain uutta kivaa arkilookkia. 

Päivämeikki sopii myös kevyeeseen ja raikkaaseen lookiin työhaastatteluun, työpaikan henkilökuvauksiin, treffeille ja kun haluat juhliin tai erikoistilaisuuksiin hyvin kevyen meikin juhlameikin sijasta.

Päivämeikissä käytettävien tuotteiden määrä meikkipohjassa, silmissä, kulmissa ja huulissa on kompakti. Voit helposti rakentaa näistä myös itsellesi helpon meikkikokoelman. 

Päivämeikkiin ei kuulu irtoripset, vahvat rajaukset, vaativat silmämeikit tai vahvat contourit.

Juhlameikki (90min)

Juhlameikki aloitetaan asiakkaan konsultoinnilla toiveista ja katsotaan minkä tyyppinen asiakkaan iho on, jotta osataan valita ihotyypille sopivat käytettävät tuotteet. Ennen meikkiä iho puhdistetaan ja kosteutetaan ihotyypin mukaan, tämä luo hyvän pohjan meikin pysymiselle, meikin levittymiselle kauniisti ja yhteensopivuuden meikkipohjan ja kosteustuotteiden välille. 

Juhlameikki on ilmeeltään näyttävämpi ja kasvojen eri osa-alueita voidaan korostaa voimakkaammin. Pohjameikkiin käytetään enemmän aikaa, useampia sävyjä ja hiotaan yksityiskohtia. Silmissä voidaan käyttää haastavampia ja tummempia sävyjä, käyttää erilaisia muotoja ja erikoistekniikoita tuomaan säväystä silmiin tai tehdä näyttävämpää rajausta tuomaan intensiivisyyttä katseeseen. Ripsiä voidaan korostaa joko ripsivärillä tai lisätä näyttävyyttä erilaisilla irtoripsillä. Kulmakarvoihin voidaan tuoda monenlaisin tekniikoin tuuheutta, muotoa ja sävyä kehystämään kasvot. Kokonaisuuden yhdistämiseksi valitaan huuliin vaaleaa tai tummempaa, kylmää tai lämmintä sävyä, tai useamman sävyn yhdistelmää huulissa upeasti liukuen.

Juhlameikki sopii moneen tärkeään tilaisuuteen, kuten vanhojentansseihin, kaasoille, valmistujaisiin ja vaikka mihin juhliin. 

Juhlameikki on myös sopiva sinulle jos et oikein tiedä kuinka juuri sinun kasvoillesi ja kasvonpiirteille kannattaisi juhlameikki tehdä, saat siihen hyvät vinkit juhlameikin yhteydessä. Tai kun haluat päivitystä omaan meikkausrutiiniisi, katsomme kanssasi mielellään jotain uutta kivaa juhlalookkia. 

Juhlameikkiin kuuluu irtoripset.

Häämeikki / erikoismeikki (120min)

Häämeikki / erikoismeikki aloitetaan asiakkaan konsultoinnilla toiveista, katsotaan millainen kokonaisuus hiuksilla ja asulla on, minkälaiseen tilaisuuteen asiakas on menossa ja mitä tarvitsee näiden puitteissa ottaa huomioon meikissä. Katsotaan minkä tyyppinen asiakkaan iho on, jotta osataan valita ihotyypille sopivat käytettävät tuotteet. Ennen meikkiä iho valmistellaan kasvoilta ja decolteelta. Puhdistus ja kosteutus tehdään aina räätälöidysti ihotyypin mukaan, tämä luo vahvan pohjan meikin pysymiselle, meikin levittymiselle kauniisti ja yhteensopivuuden meikkipohjan ja kosteustuotteiden välille. 

Häämeikki ja erikoismeikit ovat kokonaisuudessaan laajempia ja kokonaisvaltaisempia. Näissä emme keskity pelkästään kasvoihin, vaan viimeistelemme kasvojen lisäksi decolteen, kädet ja tarvittaessa selän, jos esimerkiksi asu on avoin selästä.

Itse meikin suhteen, pohjameikkiin käytetään reilusti aikaa, useampia sävyjä ja hiotaan yksityiskohtia sekä käytetään monenlaisia erikoistekniikoita tuomaan pysyvyyttä ja kestämään vuolaitakin ilonkyyneliä. Silmissä voidaan käyttää haastavampia ja tummempia sävyjä tai päinvastoin tuoda silmiin raikkaita sävyjä ja vaikkapa kimalletta. Erilaisilla silmän muotojen korostamisella ja sävyvalinnoilla saadaan samanmallisiinkin silmiin hyvin erilaisia lopputuloksia. 

Ripsiä voidaan korostaa joko ripsivärillä tai lisätä näyttävyyttä ja syvyyttä erilaisilla irtoripsillä. Kulmakarvoihin voidaan tuoda monenlaisin tekniikoin tuuheutta, muotoa ja sävyä kehystämään kasvot. Kokonaisuuden yhdistämiseksi valitaan huuliin vaaleaa tai tummempaa, kylmää tai lämmintä sävyä, tai useamman sävyn yhdistelmää huulissa upeasti liukuen.

Häämeikki on tarkoitettu morsiamille, kun halutaan viimeisen päälle hiottu meikkikokonaisuus. Erikoismeikkejä teemme monesti erilaisiin kuvauksiin, tapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin, joissa halutaan haastavampaa lopputulosta.

Hää- ja erikoismeikkeihin kuuluu irtoripset.

Häämeikki + koemeikki (120min + 90min)

Suosittelemme aina varsinkin häämeikkeihin koemeikkiä, jotta hääpäivänä meikki on varmasti juuri sinulle sopiva kaikin puolin. Koemeikissä käytämme kaikkia häämeikissä käytettäviä tuotteita, ja ideana olisi saada morsiamelta palaute koemeikin jälkeen pysyvyydestä, miltä meikki on tuntunut iholla ja onko jonkinlaisia muutostoiveita. Kerkeämme tehdä tarvittavat muutokset meikkiin ja käytettäviin tuotteisiin koemeikin kokemuksen pohjalta. Myöskin saamamme palautteen pohjalta, asiakkaamme ovat stressaavat hyvin paljon vähemmän, kun häämeikki on kokeiltu kertaalleen ennen hääpäivää. Koemeikki on näin helppo tapa saada ihana hemmotteluhetki ennen häitä, pääset häätunnelmaan ja vähennät häästressiä.

Hääpäivä on ainutkertainen ja haluamme tehdä siitä sinulle unohtumattoman. 

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?