Medik8 kasvohoidot ja peeling -kuorinnat

Kasvohoidot ja peeling -kuorinnat ovat tehokas tapa ylläpitää ihon hyvää kuntoa. Ennen peeling -kuorintaa teemme allergiatestin, jolla varmistamme juuri sinulle sopivat hoitomuodot; veloituksettoman konsultaation voit varata nettiajanvarauksestamme  tai vastaanotossamme. Medik8:n happokuorinnoissa suosittelemme 3 tai 6 kerran sarjahoitoa. Hoitosarjan jälkeen kaikenlaisista kuorinnoista tulee pitää 4 viikon tauko, jotta iho ehtii parantua ja alkaa tuottaa uusia, terveitä ihosoluja.

Varaa aika konsultaatioon

Kuorintapakettien hinnasto


Medik8 Nuorentava kasvohoito

Rentouttava, ikääntymisen merkkejä häivyttävä kasvohoito kiinteyttää ja silottaa ihoa suojaavan ja uudistavan C-vitamiinin sekä aktivoivan ja korjaavan A-vitamiinin avulla.

Varaa aika Nuorentavaan kasvohoitoon


Medik8 Punoitusta rauhoittuva kasvohoito

Hellävarainen ihoa välittömästi rauhoittava hoito on suunniteltu erityisesti punoittavalle, lehahtelevalle, kuumottavalle ja herkistyneelle iholle.

Varaa aika Punoitusta rauhoittavaan kasvohoitoon


Medik8 syväkosteuttava kasvohoito

Tämä ravitseva ja rentouttava kasvohoito palauttaa elinvoimaisuuden ja pehmeyden kuivalle iholle. Hellävarainen kuorinta edesauttaa Medik8 tehoaineiden imeytymisen syvälle ihon kerroksiin.

Varaa aika syväkosteuttavaan kasvohoitoon


Medik8 tasapainottava kasvohoito

Ihoa syväpuhdistava ja huokosia supistava hoito on suunniteltu erityisesti epäpuhtaan ja öljyisen ihon tarpeisiin. Tasapainottavat ja rauhoittavat tehotuotteet kirkastavat ihoa sekä tekevät siitä pehmeän.

Varaa aika tasapainottavaan kasvohoitoon


Medik8 Radiance kasvohoito

Täydellinen ja erittäin tehokkaasti kirkastava kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Tasoittaa näkyvästi ihonväriä ja vähentää ennenaikaista vanhenemista. Kaikille ihotyypeille, suositellaan erityisesti hyperpigmentoituneelle iholle.

Varaa aika Radiance kasvohoitoon


Miesten kasvohoito & parranajo

Varmistamme kattavan ja laadukkaan kasvohoidon juuri sinun ihosi tarpeisiin. Pehmennämme, kirkastamme ja kosteutamme ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti. Kasvohoidon aikana voimme halutessasi myös siistiä tai ajaa veitsellä viikset sekä parran. Suunnitellaan kasvohoito yksilöllisesti paikan päällä ja varmistetaan yhdessä, että sinulle jää hoidon jälkeen raikas ja huoliteltu lookki.

Varaa aika Miesten kasvohoitoon


Medik8 Superfacial -kuorinta

Ei palautumisaikaa – Entsymaattinen kuorinta – Herkälle iholle

Hellävarainen ihoa kirkastava ja uudistava entsymaatinen kuorinta tasoittaa ihon väriä. Superfacial sisältää kahdeksan aktiivista vaikuttavaa ainetta jotka ovat valittu sekä tehokkuutensa ja hellävaraisuutensa vuoksi.

Varaa aika superfacial -kuorintahoitoon


Medik8 gentlePeel -kuorinta

Uusi kevyt kemiallinen kuorintahoito kasvoille, sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Hoito kirkastaa ihon sävyä sekä uudistaa ja puhdistaa, aiheuttamatta ihon näkyvää kuoriutumista.

Hoitotuloksena saavutetaan välittömästi kaunis ja kuulakas iho, joka vain entisestään kirkastuu muutamien päivien ajan.

Varaa aika gentlePeel -kuorintahoitoon


Medik8 agePeel -kuorinta

Tehokas happoyhdistelmä siloittaa ryppyjä ja juonteita sekä häivyttää ihon virheitä, tehden ihosta pehmeän ja uudistuneen.

Kun ihon soluja aktivoidaan, ne alkavat tuottamaan enemmän kollageenia ja elastiinia. Ihon stimulointi kemiallisella peelingillä kasvattaa avainasemassa olevien solujen tuotantoa ja lisää elinvoimaisuutta ihossasi.

Rikasta L-Mantelihappoa ja Lactobionaattihappoa sisältävä agePeel on täydellinen kuorinta, joka eliminoi hienoja juonteita ja ryppyjä.

Varaa aika agePeel -kuorintahoitoon


Medik8 whitePeel -kuorinta

Tehokas tapa kirkkaamman ja tasaisemman ihovärin saavuttamiseksi sekä pigmentaatioläikkien vaalentamiseksi. Poistaa tummentunutta solukkoa ja estää uuden syntyvän solukon tummumisen.

Erityisesti suunniteltu auringon vaurioista kärsivälle iholle ja hyperpigmentaatio-ongelmiin, whitePeel joka todistetusti vähentää melaniinin tuotantoa ihossa. Kuorinnassa käytetty L-laktoosihappo kiihdyttää solujen muodostumista ja sekä kollageenisynteesiä, pehmentää ja siloittaa ihon pintaa.

Varaa aika whitePeel -kuorintahoitoon


Medik8 betaPeel -kuorinta

Auttaa nopeasti saamaan aknen hallintaan ja ehkäisee arpien muodostumista.

betaPeel vaikuttaa kaikkiin kolmeen aknen ilmentymään: se avaa tukkeutuneet huokoset, hoitaa komedot ja rauhoittaa tulehduksen.

betaPeel-kuorinnan salisyylihappo auttaa liottamaan talia ja avaa tukkeutuneet huokoset estäen mustapäiden muodostumista sekä hoitaa laajentuneet ihohuokoset ja tulehdukset. Tasapainottaa rasvan ja talin tuotantoa sekä kuorii hellävaraisesti. Kuorinnassa käytettävä Azelaiinihappo on erittäin tehokas aknea aiheuttavien bakteerien (propionibacterium) nujertaja.

Varaa aika betaPeel -kuorintahoitoon


Medik8 eyePeel — Anti-Ageing silmänympäryskuorinta

Silmänympärysiho on lähes aina ensimmäinen alue, jolla ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä hienoina juonteina, ihon veltostumisena ja ihonvärin muutoksina. Medik8 eyePeel tarjoaa erittäin hellävaraisen, mutta silti tehokkaan ratkaisun hoitaa silmänympärysihoa lisäämällä solujen toimintaa ja uudistumista.

Tarkkaan valitut ja hellävaraiset AHA-hapot uudistavat ihoa. Lactobionaattihappo kuorii ja on tehokas antioksidantti sekä kykenee sitomaan kosteutta ihoon.  L-laktoosi happo kiihdyttää solujen muodostumista ja kiihdyttää kollageenisynteesiä sekä pehmentää ja siloittaa ihon pintaa.

Varaa aika eyePeel -kuorintahoitoon

Ajanvaraus & hinnasto

Ajanvaraus

Varaa aika hemmotteluun

Lue lisää

Hinnasto

Lue lisää

Palvelut

Lue lisää