Hiusten pidennykset & tuuhennokset

Teemme hiustenpidennyksiä useammalla eri tekniikalla, saadaksemme kaikille hiustyypeille asiakkaan toiveiden mukaiset hiukset. Käytämme vain huippulaatuisia hiustenpidennysmateriaaleja, jotta pidennyksiä voi pitää mahdollisimman pitkään. Pdennyksissä suosimme BPhair Premium Slavic hiuslaatua. Käytämme sekä sinetti- että teippipidennyksiä.

Alla hinnasto tilattavista pidennyksistä. Pidennyksien lisäksi veloitamme kiinnityksestä käytetyn ajan mukaan 72 € / h. Tarkimman hinta-arvion saat, kun tulet käymään meillä Makeassa näyttämässä hiuksiasi niin osaamme kertoa minkä verran lisäkkeitä tarvitaan. Veloitamme hiustenpidennysten materiaalikustannukset ajanvarauksen yhteydessä ja työosuuden veloitamme palvelun jälkeen.

BPhair Premium Slavic

BPhair Premium -pidennyshius on tarkkaan valikoitua 100% slaavi pidennyshiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Yhdessä puntissa on aina vain yhden luovuttajan hiusta, joka takaa tasaisen laadun. Valikoimassa on myös pehmeä luonnonkihara lainehius. 

Eron perinteiseen pidennyshiukseen tuntee kunnolla vasta käytössä. Keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus ovat asioita joihin pidennyksen käyttäjä taatusti rakastuu. BPhair Premium Slavic -pidennyshius on suunniteltu kaikkein vaativampaankin makuun! 

BPhair Perinteinen hius on  korkealaatuista 100% remy pidennyshiusta.

Teippipidennyksiin suositellemme 3 punttia hiusta. Sinettipidennykseen suosittelemme 3-6 punttia. Teippipuntissa on 10 paria ja sinettipuntissa 25 osiota.

BPhair Premium Slavic hinnasto

  • BPhair Premium Slavic teippihius 30cm, puntti 106€
  • BPhair Premium Slavic teippihius 40cm, puntti 140€
  • BPhair Premium Slavic teippihius 50cm, puntti 209€
  • BPhair Premium Slavic teippihius 60cm, puntti 259€
  • BPhair Premium Slavic sinetti 30cm, puntti 84€
  • BPhair Premium Slavic sinetti 40cm, puntti 92€
  • BPhair Premium Slavic sinetti 50cm, puntti 125€
  • BPhair Premium Slavic sinetti 60cm, puntti 140€

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?