Hiusten pidennykset & tuuhennokset

Teemme hiustenpidennyksiä useammalla eri tekniikalla, saadaksemme kaikille hiustyypeille asiakkaan toiveiden mukaiset hiukset. Käytämme vain huippulaatuisia hiustenpidennysmateriaaleja, jotta pidennyksiä voi pitää mahdollisimman pitkään. Hiustenpidennysbrändit, joita käytämme ovat: Mago, BPhair ja Pastell. Näiltä merkeiltä käytämme sekä sinetti- että teippipidennyksiä. Mago-hiustenpidennykset ovat omalla solmutekniikalla kiinnitettävät.

Alla hinnasto tilattavista pidennyksistä. Pidennyksien lisäksi veloitamme kiinnityksestä käytetyn ajan mukaan 72 € / h. Tarkimman hinta-arvion saat, kun tulet käymään meillä Makeassa näyttämässä hiuksiasi niin osaamme kertoa minkä verran lisäkkeitä tarvitaan. Veloitamme hiustenpidennysten materiaalikustannukset ajanvarauksen yhteydessä ja työosuuden veloitamme palvelun jälkeen.

Simply natural Mago

Yksinkertainen ja nopea kiinnitys, pidennystekniikka on noin 40% nopeampi kiinnittää kuin sinettipidennys. Pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy ja irtoaa. Hiusosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Kiinnitykseen käytettävä lanka on erittäin kevyttä ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena – tai ei huomaa laisinkaan. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että pidennysosiot eivät liikkuessaan erotu asiakkaan omista hiuksista. 

Oikein kiinnitetyt Simply Natural Mago® -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Vuosien testaaminen on osoittanut, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Simply Natural Mago® -pidennys on yksinkertainen poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa.

Simply Natural Mago® -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Asiakas voi käyttää Simply Natural Mago® -pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

Hyvin hoidettuna pidennys kestää 3–4 kuukautta hiusten kasvunopeudesta riippuen. Hiusmateriaaleilla on kolmen kuukauden tehdastakuu, kun niitä hoidetaan Simply Naturalin omilla hoitotuotteilla.

Suosittelemme tuuhennoksiin 1-2 punttia ja pidennyksiin 3-5 punttia asiakkaan omista hiuksista riippuen. Puntissa on 25 mago-osiota.

Yhden/ensimmäisen puntin kiinnityksen työn hinta on 72€ ja seuraavien punttien 36€. Hintaan sisältyy pesu, kiinnitys ja föönaus.

SN Mago hinnasto

 • SN Mago 30cm suora, puntti, 99€
 • SN Mago 30cm taipuisa, puntti, 99€
 • SN Mago 40cm laine, puntti, 129€
 • SN Mago 40cm suora, puntti, 129€ 
 • SN Mago 50cm suora, puntti, 141€
 • SN Mago 50cm taipuisa, puntti, 141€
 • SN Mago 50cm syvälaine, puntti, 148€

BPhair Premium Slavic

BPhair Premium -pidennyshius on tarkkaan valikoitua 100% slaavilaista pidennyshiusta, joka sulautuu täydellisesti suomalaiseen hentoon hiuslaatuun. Yhdessä puntissa on aina vain yhden luovuttajan hiusta, joka takaa tasaisen laadun. Valikoimassa on myös pehmeä luonnonkihara lainehius. 

Eron perinteiseen pidennyshiukseen tuntee kunnolla vasta käytössä. Keveys, luonnollisuus, huomaamattomat kiinnityskohdat sekä helppohoitoisuus ovat asioita joihin pidennyksen käyttäjä taatusti rakastuu. BPhair Premium Slavic -pidennyshius on suunniteltu kaikkein vaativampaankin makuun! 

BPhair Perinteinen hius on  korkealaatuista 100% remy pidennyshiusta.

Teippipidennyksiin suositellemme 3 punttia hiusta. Sinettipidennykseen suosittelemme 3-6 punttia. Teippipuntissa on 10 paria ja sinettipuntissa 25 osiota.

BPhair Premium Slavic hinnasto

 • BPhair Premium Slavic teippihius 30cm, puntti 106€
 • BPhair Premium Slavic teippihius 40cm, puntti 140€
 • BPhair Premium Slavic teippihius 50cm, puntti 209€
 • BPhair Premium Slavic teippihius 60cm, puntti 259€
 • BPhair Premium Slavic sinetti 30cm, puntti 84€
 • BPhair Premium Slavic sinetti 40cm, puntti 92€
 • BPhair Premium Slavic sinetti 50cm, puntti 125€
 • BPhair Premium Slavic sinetti 60cm, puntti 140€

Pastell.

Virgin Remy -hius on kuorimaton, kestävä, takkuuntumaton ja luonnollisen kaunis. Koska se käyttäytyy kuten normaali, luonnollinen hius, sitä voi sävyttää. PASTELL. -tuotteet on tarkoitettu vain kampaamoalan ammattilaisten käyttöön.

Teippihiuspidennys on eniten käytetty hiustenpidennystekniikka. TAPE ON -teippihiuspidennyksien kiinnityskohta on ohut, mutta kestää useita huoltokertoja. Kiinnittämiseen käytetty teippi on erittäin kestävä, mutta lähtee hiuksesta helposti irti jättämättä mitään jälkeensä.

Teippihiuspakkaus sisältää 10 kpl (5 vastaparia) x 4 cm osioita, jotka on valmiiksi teipitetty FIX ME -teipillä. Kokopään pidennykseen suosittelemme 3-5 pakettia.

Sinettihiuspakkaus sisältää 25 Prebonds-sinettihiusta. Prebonds-sinettihius kiinnitetään sulattamalla V:n muotoinen sinetti pidennyskolvilla omaan hiusosioon kiinni. Kokopään pidennykseen suosittelemme 3-6 pakettia hiusten oman paksuuden, pituuden ja halutun lisäpituuden mukaan. Sinettihiukset pysyvät kauniina 3-5 kk kotona tapahtuvasta huollosta riippuen.

Pastell. hinnasto

 • Pastell. Virgin Remy teippi 30cm, paketti 67€
 • Pastell. Virgin Remy teippi 45cm, paketti 101€
 • Pastell. Virgin Remy teippi 60cm, paketti 129€
 • Pastell. Virgin Remy sinetti 45cm, paketti 80€
 • Pastell. Virgin Remy hiusnauha 45cm 390€

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?