Ripset ja kulmat

Lash Lift – Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksessa asiakkaan omat ripset käsitellään pysymään koko ripsen kasvukauden haluamassa kaarevuudessa. Kasvukausi on asiakkaasta ja ripsestä riippuen 4-12 viikkoa. 

Käsittely on hellävarainen ja miellyttävä. Asiakas on ripsien laiton ajan makuullaan, silmät kiinni. Alaripset suojataan huolellisesti, jotta niitä ei taivuteta. Laitto on asiakkaalle täysin kivuton ja miellyttävä. Asiakkaan omat ripset puhdistetaan ja valmistellaan huolellisesti aina ennen kestotaivutusten aloittamista. Luomelle asetetaan halutulla kaarevuudella ja pituudella valittu taivutusmuotti. Asiakkaan luonnonripset asetetaan kiinni muottiin vesiliukoisella liimalla. Ripset käsitellään kahdella eri vaikuttavalla aineella, värjätään ripset ja tehdään ripsille tehokas keratiinihoito. 

Ripset pysyvät taivutettuina n. 6-8 viikkoa, riippuen ripsien kasvukaudesta. Taivutus ei lähde loiventumaan vaan taivutus kasvaa ripsien kasvun mukana pois. Uudet ripset kasvavat normaaliin kaarevuuteensa, jonka takia ripset näyttävät loiventuvan mitä enemmän uusia ripsiä kasvaa. 

Asiakkaan tulisi pitä ripset kuivina ensimmäiset 12 tuntia, jotta keratiinihoito pääsee kunnolla vaikuttamaan ripseen. Ripsissä/silmissä saa käyttää 12 tunnin jälkeen ripsiväriä, meikkiä, ripsiseerumia, puhdistusaineita ja silmätippoja. 

Kestotaivutus voidaan tehdä 8 viikon välein.

Esteet kestotaivutukselle: silmätulehdus, isotretinoiini-kuuri, säde-hoidot, sytostaatti-hoidot.

Brow Lift – Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnissa asiakkaan omat kulmakarvat käsitellään pysymään halutussa asennossa ja muodossa. Muoto katsotaan aina asiakkaan kanssa, mutta siihen vaikuttaa hyvin paljon asiakkaan luonnollinen kulmien muoto, tuuheus ja symmetrisyys. Laminointi kestää kulmakarvoissa asiakkaan karvankasvusta ja karvan laadusta riippuen 3-6 viikkoa.

Käsittely on hellävarainen ja miellyttävä. Asiakas on kulmien laminoinnin ajan makuullaan, silmät kiinni. Laitto on asiakkaalle täysin kivuton ja miellyttävä. Koko prosessi käydään asiakkaan kanssa läpi ja suunnitellaan teknikon kanssa yhdessä minkä malliset laminoinnit tehdään.

Kulmat puhdistetaan ja valmistellaan aina ennen varsinaista käsittelyä. Kulmakarvat käsitellään kahdella eri vaikuttavalla aineella, joilla saadaan karvat asettumaan haluttuun muotoon. Palveluun kuuluu aina kulmien värjääminen ja muotoilu sokeroinnilla. Väri vaihtoehtoja on paljon, ja väri valitaan asiakkaan toiveiden mukaan juuri niin vaaleaksi tai tummaksi kun asiakas haluaa. Sokerointi osuus on ainoa, joka saattaa hieman sattua. Lopuksi kulmakarvoille tehdään kosteuttava ja hoitava keratiinihoito. 

Asiakkaan tulisi pitää kulmat kuivina ensimmäiset 12 tuntia, jotta keratiinihoito pääsee kunnolla vaikuttamaan karvoihin. Kulmissa saa käyttää 12 tunnin jälkeen meikkiä, seerumia ja puhdistusaineita. Laminoinnin jälkeen suosittelemme laittamaan viikon ajan yöksi kulmakarvoihin vaseliinia tai Bepanthenia. Se palauttaa kosteutta ihoon ja kulmakarvoihin.

Ennen kulmien laminointia, suosittelemme laittamaan kulmakarvoihin viikon ajan yöksi vaseliinia tai Bepanthenia. Se valmistelee kulmakarvoja ja ihoa niiden alla laminointiin.

Kulmakarvat pysyvät laminoituina n. 3-6 viikkoa, riippuen karvan kasvunopeudesta. Laminointi ei lähde ajan kanssa loivenemaan vaan laminointi kasvaa kulmakarvan kasvun mukana pois. Uudet karvat kasvavat normaaliin kaarevuuteensa, jonka takia kulmat näyttävät loiventuvan mitä enemmän uusia kulmakarvoja kasvaa.

Kun kulmat alkavat tuntua loiventuvan, saat helposti parannettua kulmia kulmakarvageelillä tai vahalla.

Kulmien laminointi voidaan tehdä 3-6 viikon välein.

Esteet kulmien laminoinnille: isotretinoiini-kuuri, säde-hoidot, sytostaatti-hoidot.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?