Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksill√§ nopeutetaan arjen ehostautumista ja korostetaan silmiesi kauneutta ūüôā Palveluihimme kuuluvat klassiset sek√§ volyymi- ja hybridipidennykset.

Varaa aika ripsienpidennykseen

Mitä minun on hyvä tietää ripsienpidennyksistä?

Pidennyksillä tarkoitetaan omiin ripsiin liimattavavia ripsikuituja;

  • Klassiset: Yhteen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu
  • Volyymit: Yhteen omaan ripseen liimataan yksi rakennettu volyymiviuhka. Viuhka voidaan tehd√§ 2-8 kuidusta, t√§ll√§ vaikutetaan ripsien tuuheuteen.
  • Hybridit: sekoitus molempia tekniikoita; yksitt√§isi√§ ripsikuituja sek√§ volyymiviuhkoja.
  • K√§yt√§mme useita eri pituisia sek√§ kaarevuudeltaan erilaisia ripsikuituja

Mistä tiedän millaiset ripsienpidennykset sopivat minulle?

Ihmisell√§ on yleisesti ripsi√§ 50-150 silm√§√§ kohden, joten asiakkaan oma ripsien m√§√§r√§ ja laatu vaikuttavat lopputulokseen.¬†Asiakkaan silm√§n malli vaikuttaa milt√§ ripset tulevat n√§ytt√§m√§√§n. Hyvin pieniss√§ ja “syv√§ll√§” olevissa silmiss√§ sama kaarevuus, pituus ja tuuheus n√§ytt√§v√§t erilaiselta kuin isoissa hieman ulkonevissa silmiss√§. Muistathan t√§m√§n, jos vertaat omia ripsi√§si kaverisi ripsien pituuteen tai kaarevuuteen.

Ripsien kasvuaika on n. 2-3 kk, tämä vaikuttaa huoltoväliin. Mitä nopeampi kasvutahti ripsillä on, sitä useammin pidennyksiä täytyy huoltaa.

Todella suorissa luonnonripsissä ripsien pysyvyys on hiukan huonompi kuin kaarevissa ripsissä; suorille ripsille suosittelemme C-kaarevuuden kuituja, joiden kaarevuus on lähellä omia ripsiä, jolloin liimaus pinta alaa on enemmän. Kaarevampia D -kuituja voidaan käyttää, mutta huoltoväli saattaa olla tällöin lyhyempi.

Kun ripsienpidennykset ovat tehty teknisesti oikein ja ripsien tuuheus ja pituus ovat valittu asiakkaan ripsen kunnon ja pituuden mukaan, ripsienpidennykset eivät vahingoita omia luonnonripsiä.

Ripsien laitto ei saa tuntua ep√§miellytt√§v√§lt√§ tai sattua, vaan pikemminkin rentouttavalta. Sanothan ripsiteknikolle, jos miss√§√§n vaiheessa ripsienlaittoa jokin tuntuu ep√§miellytt√§v√§lt√§, niin asia korjataan. Suurin osa asiakkaistamme rentoutuu ja ottaa p√§iv√§unet ripsipalveluissamme kiireisen arjen keskell√§ ūüėČ

Ripsienpidennyksill√§ pystyt√§√§n “muokkaamaan” silmien muotoa

  • Tasapituisilla ripsikuiduilla saadaan silm√§t n√§ytt√§m√§√§n isommilta ja py√∂re√§mmilt√§
  • Pident√§m√§ll√§ ripsi√§ ulkoreunaa kohden saadaan luotua kauniit kissamaiset silm√§t

Ajanvaraus & hinnasto

Ajanvaraus

Varaa aika hemmotteluun

Lue lisää