Ripset ja kulmat

Ripsienpidennyksillä nopeutetaan arjen ehostautumista ja korostetaan silmiesi kauneutta. Palveluihimme kuuluvat klassiset-, volyymi-, megavolyymi- ja hybridipidennykset.

Hieman luonnollisempaa ilmettä kaipaaville palveluistamme löytyy ripsien kestotaivutus (lash lift) sekä siihen kaveriksi kulmien laminointi (brow lift).

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset tarkoittavat jokaiseen omaan ripseen liimattavia yksittäisiä ripsikuituja. Liimattavat ripset ovat synteettisiä ja kevyitä kuituja, joita löytyy laaja valikoima eri pituudella, kaarevuudella ja paksuudella. Asiakas on ripsien laiton ajan makuullaan, silmät kiinni. Alaripset suojataan huolellisesti, jotta ne eivät tartu ripsikuituihin. Laitto on asiakkaalle täysin kivuton ja miellyttävä. Asiakkaan omat ripset puhdistetaan ja valmistellaan huolellisesti aina ennen ripsienpidennysten laittoa. Ripsikuidut laitetaan yksi kerrallaan luonnonripseen. Ripsikuidun tyvi kastellaan ripsiliimaan, liima sivellään ripsikuidulla yhteen omaan luonnonripseen ja asetetaan oikeaoppisesti luonnonripseen kiinni. Asiakkaan toiveiden, silmän mallin ja luonnonripsen kunnon mukaan valitaan käytettävät pituudet, paksuudet ja kaarevuudet. Tuuheuteen vaikuttaa hyvin paljon asiakkaan omien ripsien määrä, ne voivat vaihdella 50-150 välillä.

Ripsipidennysten laiton jälkeen tulisi ripset pitää kuivana 24 tuntia. Se varmistaa ripsien pysymisen. Ensimmäisen vuorokauden jälkeen ripset tulisi pestä ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla 1-2 kertaa päivässä. Ripset tulisi pestä myös saunan, treenaamisen ja uimisen jälkeen. Hiki, kloori, kyyneleet, merivesi ym. heikentävät liimaa ja jäävät ripsikuituihin muhimaan. Nämä heikentävät ripsienpidennysten pysyvyyttä, jos niitä ei pestä pois. Huolellinen ja säännöllinen puhdistus on siis avainasemassa ripsien pysyvyyden kanssa. Suosittelemme silmälääkärin kehittämää Chrissanthie puhdistusvaahtoa, joka on tarkoitettu ripsienpidennysten ja herkkien silmien puhdistamiseen. 

Klassiset ripset pysyvät kauniina 2-5 viikkoa, riippuen käytöstä, omista luonnonripsistä, ripsikuitujen pituudesta, ym. Huollossa ripset puhdistetaan huolellisesti, irroitetaan hellävaraisesti ripsikuidut jotka ovat huonosti kiinni tai ovat kasvaneet pitkälle. Osa luonnonripsistä on lepovaiheessa, eli ripset eivät kasva pituutta hetkellisesti, näissä ripsissä ripsikuidut pysyvät ja niitä ei tarvitse huollon yhteydessä poistaa. Kaikkiin uusiin luonnonripsiin ja ripsiin joista on poistettu ripsikuitu, laitetaan huollossa uudet ripsikuidut. Huollossa voidaan vaihtaa kuitujen paksuutta, pituutta ja kaarevuutta, asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikissa toiveissa tarkistamme kuitenkin aina luonnonripsien kunnon, onko toiveet mahdollisia ilman luonnonripsien vaurioitumista. Ripsienpidennykset tehdään aina turvallisesti ja laadukkaasti, jolloin luonnonripset eivät kärsi.

Huoltovälin aikana ripsienpidennykset eivät varsinaisesti tunnu, ne ovat kevyet ja luonnollisen tuntuiset silmässä. 

Käyttämämme paksuudet, kaarevuudet ja pituudet klassisissa ripsienpidennyksissä:

Paksuus: 0,15mm ja 0,20mm

Kaarevuudet: C ja D

Pituudet: 6-15mm

Volyymi ripsienpidennykset

Volyymiripsienpidennykset tarkoittavat jokaiseen omaan luonnonripseen liimattavia ripsiviuhkoja. Jokainen ripsiviuhka rakennetaan yksittäisistä volyymiripsikuiduista ennen ripsiviuhkan liimaamista omaan luonnonripseen. Syy miksi volyymiripsienpidennyksien laittaminen kestää pidempään kuin klassisten, on juuri viuhkojen rakentaminen jokaisen luonnonripsen kohdalla. Luonnonripsien määrä vaihtelee asiakkaasta riippuen 50-150 kappaleen välillä, joka määrittelee, kuinka monta volyymiviuhkaa voidaan laittaa. 

Asiakas on ripsien laiton ajan makuullaan, silmät kiinni. Alaripset suojataan huolellisesti, jotta ne eivät tartu ripsikuituihin. Laitto on asiakkaalle täysin kivuton ja miellyttävä. Asiakkaan omat ripset puhdistetaan ja valmistellaan huolellisesti aina ennen ripsienpidennysten laittoa. Volyymiviuhka rakennetaan pinseteillä, viuhkan tyvi kastellaan ripsiliimaan, liima junnutetaan yhteen omaan luonnonripseen ja asetetaan oikeaoppisesti luonnonripseen kiinni. Asiakkaan toiveiden, silmän mallin ja luonnonripsen kunnon mukaan valitaan käytettävät pituudet, paksuudet ja kaarevuudet. Tuuheuteen vaikuttaa hyvin paljon asiakkaan omien ripsien määrä, ne voivat vaihdella 50-150 välillä. 

Ripsipidennysten laiton jälkeen tulisi ripset pitää kuivana 24h. Se varmistaa ripsien hyvän pysymisen. Ensimmäisen vuorokauden jälkeen ripset tulisi pestä ripsienpidennyksille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla 1-2 kertaa päivässä. Ripset tulisi pestä myös saunan, treenaamisen ja uimisen jälkeen. Hiki, kloori, kyyneleet, merivesi ym. heikentävät liimaa ja jäävät ripsikuituihin muhimaan. Nämä heikentävät ripsienpidennysten pysyvyyttä, jos niitä ei pestä pois. Huolellinen ja säännöllinen puhdistus on siis avainasemassa ripsien pysyvyyden kanssa. Suosittelemme silmälääkärin kehittämää Chrissanthie puhdistusvaahtoa, joka on tarkoitettu ripsienpidennysten ja herkkien silmien puhdistamiseen. 

Volyymi ripset pysyvät kauniina 2-5 viikkoa, riippuen käytöstä, omista luonnonripsistä, ripsikuitujen pituudesta, ym. Huollossa ripset puhdistetaan huolellisesti, irroitetaan hellävaraisesti ripsiviuhkat, jotka ovat huonosti kiinni tai ovat kasvaneet pitkälle. Osa luonnonripsistä on lepovaiheessa, eli ripset eivät kasva pituutta hetkellisesti, näissä ripsissä ripsiviuhkat pysyvät ja niitä ei tarvitse huollon yhteydessä poistaa. Kaikkiin uusiin luonnonripsiin ja ripsiin, joista on poistettu ripsiviuhka, laitetaan huollossa uudet ripsiviuhkat. Huollossa voidaan vaihtaa kuitujen ja viuhkojen paksuutta, pituutta ja kaarevuutta, asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikissa toiveissa katsomme kuitenkin aina luonnonripsien kunnon, ovatko toiveet mahdollisia ilman luonnonripsien vaurioitumista. Ripsienpidennykset tehdään aina turvallisesti ja laadukkaasti, jolloin luonnonripsi ei kärsi.

Huoltovälin aikana ripsienpidennykset eivät varsinaisesti tunnu, ne ovat kevyet ja luonnollisen tuntuiset silmässä. 

Käyttämämme paksuudet, kaarevuudet ja pituudet volyymi ripsienpidennyksissä:

Paksuus: 0.03mm, 0.05mm ja 0.07mm

Kaarevuudet: C, CC, D, M ja L

Pituudet: 6-16mm

Lash Lift – Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksessa asiakkaan omat ripset käsitellään pysymään koko ripsen kasvukauden haluamassa kaarevuudessa. Kasvukausi on asiakkaasta ja ripsestä riippuen 4-12 viikkoa. 

Käsittely on hellävarainen ja miellyttävä. Asiakas on ripsien laiton ajan makuullaan, silmät kiinni. Alaripset suojataan huolellisesti, jotta niitä ei taivuteta. Laitto on asiakkaalle täysin kivuton ja miellyttävä. Asiakkaan omat ripset puhdistetaan ja valmistellaan huolellisesti aina ennen kestotaivutusten aloittamista. Luomelle asetetaan halutulla kaarevuudella ja pituudella valittu taivutusmuotti. Asiakkaan luonnonripset asetetaan kiinni muottiin vesiliukoisella liimalla. Ripset käsitellään kahdella eri vaikuttavalla aineella, värjätään ripset ja tehdään ripsille tehokas keratiinihoito. 

Ripset pysyvät taivutettuina n. 8 viikkoa, riippuen ripsien kasvukaudesta. Taivutus ei lähde loiventumaan vaan taivutus kasvaa ripsien kasvun mukana pois. Uudet ripset kasvavat normaaliin kaarevuuteensa, jonka takia ripset näyttävät loiventuvan mitä enemmän uusia ripsiä kasvaa. 

Asiakkaan tulisi pitä ripset kuivina ensimmäiset 12 tuntia, jotta keratiinihoito pääsee kunnolla vaikuttamaan ripseen. Ripsissä/silmissä saa käyttää 12 tunnin jälkeen ripsiväriä, meikkiä, ripsiseerumia, puhdistusaineita ja silmätippoja. 

Kestotaivutus voidaan tehdä 8 viikon välein.

Esteet kestotaivutukselle: silmätulehdus, isotretinoiini-kuuri, säde-hoidot, sytostaatti-hoidot.

Brow Lift – Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnissa asiakkaan omat kulmakarvat käsitellään pysymään halutussa asennossa ja muodossa. Muoto katsotaan aina asiakkaan kanssa, mutta siihen vaikuttaa hyvin paljon asiakkaan luonnollinen kulmien muoto, tuuheus ja symmetrisyys. Laminointi kestää kulmakarvoissa asiakkaan karvankasvusta ja karvan laadusta riippuen 3-6 viikkoa.

Käsittely on hellävarainen ja miellyttävä. Asiakas on kulmien laminoinnin ajan makuullaan, silmät kiinni. Laitto on asiakkaalle täysin kivuton ja miellyttävä. Koko prosessi käydään asiakkaan kanssa läpi ja suunnitellaan teknikon kanssa yhdessä minkä malliset laminoinnit tehdään.

Kulmat puhdistetaan ja valmistellaan aina ennen varsinaista käsittelyä. Kulmakarvat käsitellään kahdella eri vaikuttavalla aineella, joilla saadaan karvat asettumaan haluttuun muotoon. Palveluun kuuluu aina kulmien värjääminen ja muotoilu sokeroinnilla. Väri vaihtoehtoja on paljon, ja väri valitaan asiakkaan toiveiden mukaan juuri niin vaaleaksi tai tummaksi kun asiakas haluaa. Sokerointi osuus on ainoa, joka saattaa hieman sattua. Lopuksi kulmakarvoille tehdään kosteuttava ja hoitava keratiinihoito. 

Asiakkaan tulisi pitää kulmat kuivina ensimmäiset 12 tuntia, jotta keratiinihoito pääsee kunnolla vaikuttamaan karvoihin. Kulmissa saa käyttää 12 tunnin jälkeen meikkiä, seerumia ja puhdistusaineita. Laminoinnin jälkeen suosittelemme laittamaan viikon ajan yöksi kulmakarvoihin vaseliinia tai Bepanthenia. Se palauttaa kosteutta ihoon ja kulmakarvoihin.

Ennen kulmien laminointia, suosittelemme laittamaan kulmakarvoihin viikon ajan yöksi vaseliinia tai Bepanthenia. Se valmistelee kulmakarvoja ja ihoa niiden alla laminointiin.

Kulmakarvat pysyvät laminoituina n. 3-6 viikkoa, riippuen karvan kasvunopeudesta. Laminointi ei lähde ajan kanssa loivenemaan vaan laminointi kasvaa kulmakarvan kasvun mukana pois. Uudet karvat kasvavat normaaliin kaarevuuteensa, jonka takia kulmat näyttävät loiventuvan mitä enemmän uusia kulmakarvoja kasvaa.

Kun kulmat alkavat tuntua loiventuvan, saat helposti parannettua kulmia kulmakarvageelillä tai vahalla.

Kulmien laminointi voidaan tehdä 3-6 viikon välein.

Esteet kulmien laminoinnille: isotretinoiini-kuuri, säde-hoidot, sytostaatti-hoidot.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?