Suomalainen verkkokauppa • Toimitus 1-2 arkipäivää! • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Happy Freesi -paketti

55,90 

Sisältää syväkosteuttavan & anti-aging seerumin sekä ruusuveden.

Saatavilla

Osta nyt, maksa myöhemmin.

Tietoa toimituksesta

Yli 97% tilauksista toimitetaan 1-2 arkipäivässä! Ilmainen toimitus yli 99 € tilauksiin.

Kuvaus

Happy Serum 30ml

Kolmen molekyylipainoltaan erikokoisen hyaluronihapon ansiosta seerumi kosteuttaa ihoa eri kerroksissa. Päivittäisellä käytöllä iho pysyy kosteutettuna sekä kimmoisana. Seerumi auttaa ehkäisemään epätasaisuuksien muodostumista iholle ja vähentää jo olemassa olevia. Kuivalle, herkälle, rasvoittuvalle, akne ja epätasapainoiselle iholle.

Käyttöohje:

Suihkuta puhdistetut kasvot ja dekoltee Ruusuvedellä kosteaksi. Taputtele 2-4 tippaa seerumia kostealle iholle. Viimeistele kevyellä kosteusvoiteella.

Ainesosat:

Aqua, Propanediol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Pentylene glycol, Sodium benzoate, Benzoic acid.

Ruusuvesi: kosteuttaa, rauhoittaa, vähentää punoitusta, tasapainottaa ihoa.

Kasvot: kuiva, hilseilevä, ärtynyt, kutiava, öljyinen, akne ja helposti reagoiva iho. Ylläpitämään myös normaalin ihon tasapainoa. Kuivaa, hilseilevää, ärtynyttä ja kuivaa ihoa ruusuvesi kosteuttaa tehokkaasti. Kevyen muotonsa ansiosta pääsee imeytymään syvälle ihoon ja kosteuttamaan ihoa eri kerroksissa. Ruusuvesi rauhoittaa tehokkaasti ihon kutinaa, ärtyisyyttä ja punoitusta. Jos kasvoissa on kuiva yksittäinen kohta, sen saa tehokkaasti kosteutettua esim. ennen meikkausta; suihkuttamalla vanulapun märäksi ruusuvedestä ja pitämällä kuivalla alueella vanulappua muutaman minuutin. Iho imee itseensä kosteutusta ja pehmentyy. Kasvovoide sekä meikki imeytyvät tämän jälkeen paremmin ihoon. Öljyiselle, epäpuhtauksiin ja akneen taipuvaiselle iholle ruusuvesi tuo tasapainoa ja pääsee kosteuttamaan ihoa tehokkaasti tukkimatta huokosia. Antibakteeriset ja antiseptiset ominaisuudet estävät epäpuhtauksien muodostumista sekä rauhoittavat ihossa jo olevien epäpuhtauksien tuomaa ärtymystä. Kun haluat teho-kosteus-boostin kasvovoiteeseen tai seerumiin, suihkuta kasvot kosteiksi ruusuvedellä ja levitä seerumi ja/tai kasvovoide kosteille kasvoille. Ruusuvesi toimii lisäkosteuttajana ja kuljettaa kasvovoiteen tehokkaammin ihoon. Tämä auttaa tehokkaasti sekä kuivan että rasvaisen/akne ihon hoidossa. Kosteus imeytyy parhaiten ohuina ja kevyinä kerroksina. Ruusuvedestä saa pitkin päivää helposti lisäkosteutta ja tasapainoa iholle. Voidaan suihkuttaa pitkin päivää kasvoille, myös meikin päälle. Meikki freesaantuu ripauksesta kosteutta. Antibakteerisyys ja antiseptisyys estävät epäpuhtauksien muodostumista iholle.

Intiimialue: kuiva, ärtynyt, kutiseva, helposti reagoiva, näppyihin ja/tai sisäänpäin kasvaneisiin karvoihin taipuva iho. Raikastaa ja ylläpitää myös normaalin ihon tasapainoa. Sokeroinnin jälkeen ruusuvesi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, tukkimatta auki olevia karvatuppia. Samana päivänä sokeroinnin jälkeen ruusuvesi estää epäpuhtauksia, rauhoittaa, vähentää punoitusta ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Kuivaa ja helposti ärtyvää ihoa ruusuvesi kosteuttaa ja rauhoittaa. Ruusuvesi ominaisuuksillaan estää tehokkaasti näppyjen ja sisäänpäin kasvavien karvojen muodostumista. Intiimialueen iho on lähes jatkuvasti paineen alla vaatteista, jolloin erittäin kevyt ja nopeasti imeytyvä ruusuvesi on optimaalinen kosteuttamaan ihoa, estämään tukkeutumista ja näppyjen muodostumista. Rasvat ja voiteet voivat helposti tukkia intiimialueen ihohuokoset. Jos intiimialueelle on päässyt muodostumaan näppyjä tai sisäänpäin kasvaneita karvoja, voit tehdä niille ruusuvedellä helpon tehohoidon. Suihkuta vanulappu märäksi ruusuvedestä. Laita märkä vanulappu puhdistetulle iholle vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi. Tee tämä 1-2x päivässä, muutaman päivän ajan ja huomaat eron.

Hiuspohja: kuiva, hilseilevä, ärtynyt, kutiava tai helposti rasvoittuva. Ylläpitämään myös normaalia hiuspohjaa. Suihkuta suihkun jälkeen ja iltaisin jakaus jakaukselta hiuspohjaan, anna imeytyä. Ruusuveden kevyt koostumus pääse imeytymään tehokkaasti hiuspohjaan kosteuttaen ja rauhoittaen ihoa. Luontaisen antibakteerisuuden ja antiseptisyyden ansiosta voidaan käyttää ärtyneeseen hiuspohjaan. Ruusuvesi on vesipohjainen tuote, eikä tuki ihoa. Hilse estää kosteuden pääsemisen hiuspohjaan, mutta ruusuvesi keveydellään pääsee imeytymään syvälle ihoon hilseen ohitse. Helposti rasvoittuvalle hiuspohjalle ruusuvesi on loistotuote. Rasvoittuva hiuspohja on monesti kosteusköyhä, jolloin iho tuottaa öljyä helpottamaan kuivuutta. Siksi kosteutus on todella tärkeä myös rasvoittuvalle iholle. Ruusuvesi pääsee hyvin imeytymään, kosteuttamaan ja rauhoittamaan hiuspohjaa. Tuote ei rasvoita hiuksia, voidaan huoletta suihkuttaa illalla hiuspohjaan ja jättää yöksi vaikuttamaan. Ruusuvettä ei tarvitse huuhdella pois. Hiustenkasvu tehostuu, kun hiuspohja on kosteutettu ja tasapainoinen.

Koko vartalo: ruusuvedellä on helppo kosteuttaa ihoa päästä varpaisiin. Ruusuvesi on hyvä ja helppo kosteuttaja myös atooppiselle iholle ja sopii myös lapsille.

Ainesosat: Rosa Damascena Flower Water, Citronellol, Geraniol, Phenoxyethanol.

Lue lisää ja katso opastusvideo Sokerointi kotona -sivultamme

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.