Vaalennus

Hiusten vaalentamiseen löytyy monia eri vaihtoehtoja, uusimmista erikoistekniikoista aina klassisiin raitoihin. Valikoimistamme löytyy mm. Balayage-vaalennus rentoon rantalookkiin, Babylights-raidat näyttämään hiuksesi auringon vaalentamilta, tyvivaalennus ylläpitämään vaaleaa kokonaisuutta, Platinum Card kun haluat vaalentaa hiukset tummasta vaaleaan ja paljon muuta. Teemme vaalennukset aina räätälöidysti ja turvallisesti sopimaan sinun hiukselle ja hiuksen historialle. Kaikkia vaalennusprojekteja ei pystytä toteuttamaan turvallisesti kerralla, silloin suunnittelemme useamman kerran kestävät vaalennustyön. Kaikissa vaalennuksissa haluamme ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa, ja suosittelemme aina Olaplex-hoitoa vaalennusten yhteydessä. Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaineet vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Tyvivaalennus

Tyvivaalennuksessa vaalennetaan maksimissaan 3cm kasvanut tyvikasvu muun hiuksen kanssa yhtä vaaleaksi. Tuotteina käytetään hiuspohjalle hellävaraisia vaalennusaineita. Tyvivaalennuksessa hius vaalenee aina luonnonvaaleaksi, joten tyvi sävytetään pesupaikalla sopimaan hiusten kokonaisuuteen. Sävyt tehdään aina räätälöidysti asiakkaan hiuksen mukaan, jolloin saadaan jokaiseen hiukseen juuri oikea sävy.

Klassiset raidat

Klassisia raitoja voidaan tehdä monella eri tyylillä, eri värisiin hiuksiin, eri vaalennusasteilla, ym. riippuen asiakkaan toiveista ja hiusten lähtötilanteesta. Lopputulos on klassisissa raidoissa symmetrinen. Raidat poimitaan suoria jakauksia tekemällä folioon ja laitetaan vaikuttamaan folion sisään vaalennusaineeseen. Hiusosioiden poimimisessa käytetään aina halutusta lopputuloksesta riippuen erilaisia tekniikoita. Raidoista tulee aina vakiosävyiset vaaleat, joten raidat sävytetään pesupaikalla sopimaan hiusten kokonaisuuteen. Sävyt tehdään aina räätälöidysti asiakkaan hiuksen mukaan, jolloin saadaan jokaiseen hiukseen juuri oikea sävy.

Raitoja voidaan ottaa koko hiuksiin, osaan hiuksista tai ihan pikafreesauksena vain hiusrajoille ja jakauksen kohdalle. 

Babylights

Babylight on yksi raidoittamisen erikoistekniikka. Tässä raidoitustekniikassa tehdään hyvin ohuita ja luonnollisia raitoja, jotka kirkastavat hiukset vivahteikkaan vaaleammaksi. Lopputulos näyttää aivan kuin lapsen hennot hiukset vaalentuvat auringossa. Hiuksissa on paljon hentoja vaaleita vivahteita, yleisilme hieman vaaleampi, mutta selkeitä raitoja ei erotu hiuksista. 

Tekniikka perustuu siihen, että folioiden sisälle laitettavat hiusosiot ovat todella paljon ohuemmat ja hienojakoisemmat. Babylightsit voidaan tehdä monen sävyisiin hiuksiin, kun halutaan hyvin luonnollinen auringon tuoma vivahde. Palveluun kuuluu myös sävytys. Raidoista tulee aina vakiosävyiset vaaleat, joten raidat sävytetään pesupaikalla sopimaan hiusten kokonaisuuteen. Sävyt tehdään aina räätälöidysti asiakkaan hiuksen mukaan, jolloin saadaan jokaiseen hiukseen juuri oikea sävy. Babylightseja voidaan ottaa koko hiuksiin, osaan hiuksista tai pikafreesauksena vain hiusrajoille ja jakauksen kohdalle.

Platinium Card

Platinum Card on raidoittamisen erikoistekniikka, jolla tehdään isompia vaalennusmuutoksia. Raidat vaalentuvat aina folioiden sisällä vaalennusaineessa ja Platinum Cardissa folioiden sisälle laitetaan koko tukka pienissä osioissa. Näin saadaan tehtyä isoja vaalennusmuutoksia, ilman vaalennusaineen osumista hiuspohjaan. Varsinkin herkkähiuspohjaisille tämä on turvallinen tapa tehdä isojakin vaalennuksia. Palveluun kuuluu myös sävytys. Vaalennetut osiot ovat harvoin ilman sävyttämistä halutun sävyiset, joten hiukset sävytetään pesupaikalla haluttuun lopputulokseen. Sävyt tehdään aina räätälöidysti asiakkaan hiuksen mukaan, jolloin saadaan jokaiseen hiukseen juuri oikea sävy. Näin saadaan tehtyä myös esimerkiksi tummanpunaisesta vaaleamman punainen tai tummanruskeasta vaaleanruskea. 

Balayage, foilyage, ombre (erikoisraidoitus)

Nämä vaalennus/raidoitustekniikat ovat vapaan käden tekniikoita, joissa vaalennettavat osiot maalataan sudilla hiukseen. Lopputuloksista saadaan luonnollisia mutta hyvinkin erilaisia, riippuen mitä tekniikkaa tai tekniikoiden yhdistemää käytetään. Näillä vaalennuksilla jätetään isompaa tai pienempää kontrastia tyven ja latvan välille. Väri muuttuu pehmeän vivahteikkaasti tyvestä latvaan. Lopputulos on helppo ylläpitää, sillä selkeää tyvikasvua ei tule. Palveluun kuuluu myös sävytys. Vaalennetut osiot ovat harvoin ilman sävyttämistä halutun sävyiset, joten hiukset sävytetään pesupaikalla haluttuun lopputulokseen. Sävyt tehdään aina räätälöidysti asiakkaan hiuksen mukaan, jolloin saadaan jokaiseen hiukseen juuri oikea sävy. 

Blond Refresh

Blond Refresh sisältää hiusten sävytyksen ja Olaplex-hoidon. Palvelu on vaaleille hiuksille tarkoitettu vaalennusten välissä tehtävä freesaus. Sävytys taittaa hiusten sävyn haluttuun suuntaan, olipa se kylmä, harmaa, ruusukultainen, hunajainen, mitä vaan vaaleaa. Olaplex-hoito korjaa hiuksessa olevia vaurioita ja vahvistaa hiusta. Näin hius kestää vaaleana sekä hyväkuntoisena. Blond Refresh pidentää vaalennus kertojen väliä ja hiukset näyttävät freeseiltä.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?