Värjäykset

Hiusten värjäämiseen löytyy runsas valikoima erilaisia tapoja toteuttaa toiveesi. Klassinen värjäys kun haluat tasaista loisteliasta väriä, tyvivärjäys kun kaipaat kokonaisuuden yhdistämistä, monivärjäys kun haluat värjäykseen enemmän vivahteita tai shokkivärjäys kun haluat näyttävyyttä väreillä ja paljon muuta. Teemme kaikki värjäykset aina räätälöidysti ja turvallisesti sopimaan sinun hiukselle ja hiuksen historialle.

Klassinen värjäys

Klassisessa värjäyksessä hiukset värjätään koko pituudelta saman värisiksi. Väri voidaan valita omien hiuksiesi samalta tummuusasteelta tai siitä tummempana. Käytämme värjäyksissä suomalaista Sim Sensitive sensiDO – hiusvärisarjaa, joka on hajusteeton, intensiivinen, kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä. Klassisessa värjäyksessä ei pystytä saamaan hiusta vaaleampaan suuntaan. Värivaihtoehtoja löytyy maasta taivaaseen. Teemme aina juuri sinun toiveiden mukaan räätälöidyn sekoituksen takaamaan upean lopputuloksen.

Tyvivärjäys

Kun edellisestä värjäyksestä on tovi ja tyvikasvua on tullut maksimissaan noin 5cm, tyvivärjäyksellä saadaan fiksattua helposti ja nopeasti hiusväri yhtenäiseksi. Käytämme tyvivärjäyksissä suomalaista Sim Sensitive sensiDO – hiusvärisarjaa, joka on hajusteeton, intensiivinen, kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä. Tyvivärjäyksessä ei pystytä saamaan hiusta vaaleampaan suuntaan.

Monivärjäys

Moniväri on sinulle, kun et halua klassisen värjäyksen tuomaa tasaista väriä tyvestä latvaan. Nimensä mukaisesti värjäyksessä käytetään useampaa eri väriä, jolla saadaan luotua vivahteikkaita lopputuloksia. Monivärjäyksessä pystytään tuomaan hieman vaaleampiakin vivahteita, mutta ei kuitenkaan vaalentaa reilusti koko tukkaa. Sävymaailma on niin laaja kuin mielikuvitus ja käyttämällä eri sävyjä yhdessä saadaan hyvin eloisa kokonaisuus. Käytämme monivärjäyksissä suomalaista Sim Sensitive sensiDO – hiusvärisarjaa, joka on hajusteeton, intensiivinen, kestävä, peittävä sekä upeasti kiiltävä. 

Color Refresh

Color Refresh -palvelu on täydellinen joko pidentämään värjäysväliä tai saamaan värjäämättömään hiukseen kevyesti sävyä. Hiusta ei värjätä peittävillä väreillä. Refresh sävyt tuovat hiukseen takaisin intensiivisyyttä, väriloistoa sekä häivyttävät tyvikasvua ja harmaita hiuksia, jos sellaisia on. Sävyt häiventyvät pikkuhiljaa pesukerroilla, eli tyvikasvua ei tarvitse pelätä. Refresh palveluun kuuluu myös Olaplex-hoito, joka korjaa hiuksessa olevia vaurioita ja vahvistaa hiuksia. Palvelu on nopeaa arjen luksusta, hiukset saavat freesauksen, tehokkaan hoidon. Toteutamme Color Refreshin Four Reasons Luxima -sarjalla, joka on täydellinen tuomaan tähän palveluun tarvittavat elementit. Palvelu täydentyy Olaplex -sarjan hoidolla ja tuotteilla.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?