Vita Liberata

Vita Liberata -suihkurusketus on helppo ja turvallinen tapa saada kaunis rusketus. Värit ovat erittäin laadukkaita ja antavat ihollesi luonnollisen sävyn, halusitpa kevyen tai vahvan päivetyksen. Laitto kestää kuivatteluineen 30 minuuttia ja rusketus pysyy noin viikon riippuen ihostasi. Vita Liberatan -suihkurusketuksen kanssa ei tarvitse pelätä, että rusketus lähtisi laikukkaasti pois, väri lähtee tasaisesti haalistumaan. Muistathan aina käyttää suihkurusketuksen päällä aurinkosuojaa, kun otat aurinkoa.

Jos nettiajanvarauksesta ei löydy sopivaa aikaa, otathan meihin yhteyttä.

Kuinka valmistautua Suihkurusketukseen?

  1. Kuori ja kosteuta iho vuorokausi ennen suihkurusketusta. Varmista, että kuorintatuote ei ole öljypohjainen.
  2. Saavu rusketukseen puhtaalla, kuivalla iholla. Iholla ei saa olla kosmetiikkaa tai esimerkiksi kosteusvoidetta. Kaikki kosmetiikka mikä voi muodostaa kalvon iholle vaikuttaa lopputulokseen.
  3. Suihkurusketuksessa voi olla omilla alusvaatteilla, bikineillä tai ilman vaatteita.
  4. Rusketuksen jälkeen kannattaa pukeutua tummiin & löysiin vaatteisiin. Muista, että rusketus vaikuttaa ihon pintakerroksessa.
    Vesi, hikoilu, kireät vaatteet yms. vaikutusaikana voivat vaikuttaa lopputulokseen.
  5. Rusketuksen on hyvä vaikuttaa iholla vähintään 8-10 tuntia ennen uutteen/opastevärin pesua. Uute pestään iholta ensin pelkällä vedellä. Mikäli nukut yön yli uutteen kanssa, suosittelemme pukemaan esimerkiksi paidan sekä pitkät yöhousut, hikoillessa uute saattaa tarttua lakanoihin. Rusketuksesta aiheutuneet tahrat lähtevät pesussa.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?