page1image1757723424

 

Vita Liberata -suihkurusketus
Vita Liberata -suihkurusketus on helppo ja turvallinen tapa saada kaunis rusketus. Värit ovat erittäin laadukkaita ja antavat ihollesi luonnollisen sävyn, halusitpa kevyen tai vahvan päivetyksen. Laitto kestää kuivatteluineen max. 30min ja rusketus pysyy noin viikon riippuen ihostasi. Vita Liberatan -suihkurusketuksen kanssa ei tarvitse pelätä, että rusketus lähtisi laikukkaasti pois, vaan väri lähtee tasaisesti haalistumaan. Muistathan aina käyttää suihkurusketuksen päällä aurinkosuojaa, kun otat aurinkoa.
Suihkurusketus -palveluita toteutamme tällä hetkellä ainoastaan ryhmille. Pyydä tarjous tästä! 🙂

Kuinka valmistautua Suihkurusketukseen?

  1. Kuori ja kosteuta iho 1 vrk. ennen suihkurusketusta. Varmista, että kuorintatuote ei ole öljypohjainen.
  2. Saavu rusketukseen puhtaalla, kuivalla iholla. Iholla ei saa olla kosmetiikkaa tai esimerkiksi kosteusvoidetta. Kaikki kosmetiikka mikä voi muodostaa kalvon iholle vaikuttaa lopputulokseen.
  3. Suihkurusketuksessa voi olla omilla alusvaatteilla, meillä on tarjota string mallisia kertakäyttö alushousuja.
  4. Rusketuksen jälkeen tulee pukeutua tummiin & löysiin vaatteisiin. Muista, että rusketus vaikuttaa ihon pintakerroksessa.
    Vesi, hikoilu, kireät vaatteet yms. vaikutusaikana voivat vaikuttaa lopputulokseen.
  5. Rusketuksen on hyvä vaikuttaa iholla vähintään 8-10 tuntia ennen uutteen/opastevärin pesua.
    Uute pestään iholta ensin pelkällä vedellä. Mikäli nukut yön yli uutteen kanssa, suosittelemme pukemaan esimerkiksi paidan sekä pitkät yöhousut, hikoillessa uute saattaa lähteä iholta.
  6. Nauti terveellisestä, 80% luomuraaka-aineita sisältävästä rusketuksesta, joka kauniin sävyn lisäksi myös hoitaa ihoasi. Tuotteen pohjaraaka-aineena on Aloe veran lehtivesi. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Suihkurusketus -palveluita toteutamme tällä hetkellä ainoastaan ryhmille. Pyydä tarjous tästä! 🙂

Palvelut

Lue lisää