FAQ – Usein kysyttyä

Alta löydät usein kysytyt kysymykset sekä vastaukset. Jos mieltäsi jää askarruttamaan jokin asia, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!

Ripset

Kuinka pitkä huoltoväli on lashlifteillä ja browlifteillä?

Uudelleen laittoa suositellaan ripsien ja kulmakarvojen yksilöllisen kasvunopeuden mukaan. Lashlift yleisesti 4-8 viikkoa ja browlift 3-6 viikkoa.

Sokerointi

Voiko raskaana käydä sokeroinnissa?

Kyllä voi. Moni asiakkaamme käy raskauden alkuajoista lähtien viimeisille päiville saakka.

Sokeroitteko miehiä?

Meillä ei valitettavasti tehdä sokerointipalveluita miehille. Meiltä voi ostaa MAKEA sokerointituotteita, joilla voi sokeroida kotona. Sokerointituotteisiin ja ohjeisiin pääset TÄSTÄ linkistä.

Kuinka pitkää karvan tulisi olla, jotta voidaan sokeroida?

Karvan tulee olla minimissään 2-3mm pitkää, liian pitkää karaa ei ole. Yleensä ensimmäisellä kerralla sokerointiin tultaessa kannattaa karvaa kasvattaa 1-2 viikkoa sheivaamisesta. Kun saat sormilla karvasta kiinni, se on tarpeeksi pitkää sokeroitavaksi.

Voinko varata Fast & Furious brassin, kun olen kerran käynyt sokeroinnissa?

Fast & Furious brassin voit varata vasta sokeroijan suosituksesta. Riippuu hyvin paljon asiakkaan karvoituksesta milloin voidaan siirtyä Fast & Furious palveluun.

Mitä eroa on tavallisella brassilla ja Fast & Furious brassilla?

Tavallinen brassi kestää yhteensä noin 20 minuuttia. Etenemme siinä hieman rauhallisemmin ja pienemmillä sokerointiosioilla. Tulevaisuudessa kun asiakkaan karvat hieman heikkenevät ja palveluun totutaan niin aika lyhenee.

Fast & Furious tehdään isommilla sokerointiosioilla ja nopeammalla temmolla, jolloin aikaa kuluu alle 10 minuuttia. Palveluiden lopputuloksessa ei ole eroa.

Kampaamo

OLAPLEX – Miksi minun kannattaisi ottaa Olaplex-hoito värjäyksen tai vaalennuksen yhteydessä?

Voiko Olaplex -käsittelyn valita paikan päällä, jos en ole varannut sitä ajanvarauksen yhteydessä?

Värjäysprosessi käydään kampaajan kanssa läpi ennen työn aloitusta, tässä vaiheessa voi vielä pyytää olaplex -käsittelyä.

Minkä pituisten hiusten mukaan varaan ajan: nyt hiukseni ovat todella pitkät, mutta haluan leikata polkan värjäyksen yhteydessä?

Varaa aika lopputuloksen mukaisille hiuksille, eli tässä tapauksessa M = maksimissaan ulkopäille ulotuvat.

Minkä merkkisiä tuotteita käytätte värjäys- ja vaalennuspalveluissa?

Valikoimistamme löytyy Sim Sensitive SensiDO, KC Professional, Pulpriot.

Onko hiuspalvelut mahdollista toteuttaa hajusteettomasti? Minulla on yliherkkyys hajusteille.

Meillä on käytössä Sim Sensitiven hoito- ja muotoilutuotteet, jotka ovat täysin hajusteettomia ja astmaliiton hyväksymiä (tarkista vielä käyttötuotteet Similtä!)

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?