Meistä

MAKEA Kallio – Hämeentie 48 – on auennut! Palveluina sokeroinnit sekä lash ja brow liftit, varaa aikasi!

Iloinen, reipas, aurinkoinen, hyväntuulinen, muikea, hymyilevä ja pikkutuhma hius- sekä sokerointipalveluita ja -tuotteita myyvä palveluntuottaja sekä verkkokauppa. Tätä kaikkea on Makea Helsinki. Olemme myös kokeilunhaluinen, innovatiivinen, kekseliäs, luova ja paljon muuta!

Sisään astuessasi tunnet tuulahduksen kesästä ja saat arjen keskelle rentouttavan lomahetken. Parturi-kampaajiltamme löytyy laaja valikoima hiuspalveluita aina vaalennuksista – hiustenpidennyksiin. Kauneushoitolasta saat lashliftit, browliftit sekä sokeroinnit. Sijaitsemme Helsingin Aurinkolahdessa, alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Vuosaaren metroasemalta. Edustallamme on myös runsaasti parkkitilaa omalla autolla saapuville. Toteutamme palvelut käyttäen markkinoiden laadukkaimpia tuotteita, juuri sinä olet ansainnut hemmottelua. Mm. Sim Sensitive, Kevin.Murphy, PulpRiot, Olaplex, BPhair, Bphair Premium Slavic, System4 sekä MAKEA -sokerointituotteet. Verkkokaupasta löydät MAKEA -sokerointituotteet sekä suosituimmat tuotteet hiusten ja ihon hoitoon.

Makea Helsingin idea lähti kaipuusta Aasian lämpöön ja siellä olevasta rennon letkeästä sekä hyväntuulisesta elämänasenteesta. Kun talvea ei pääse karkuun lämpimään, niin tuodaan se kaikki positiivinen, aurinkoinen meno ja meininki Suomeen. Ja mikä olisikaan tälle parempi paikka kuin Helsingin Aurinkolahti.

Makean henkilökunta muodostuu intohimoisista alansa ammattilaisista, jotka jatkavat ammattitaidon kehittämistä halusta pysyä aallon harjalla uusissa trendeissä. Ammattilaisemme käyvät paljon alamme koulutuksissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta. Lash- & Browlift ja sokerointikoulutuksista vastaa Makea Helsingin omistaja, Linda. Lindalla on yli kymmenen vuoden vankka kokemus alalta ja intohimona on edelleen kehittää MAKEA -tuotesarjaa sekä koulutusohjelmia.

Henkilökunta

Linda

Kouluttaja & omistaja

Motto: “Haluutko olla siili vai posliini?”

Rosa

Liikevastaava & hiustenpidennys spesialisti

Palvelut: Hiustenpidennykset, vaalennus & värjäys, leikkaus

Ida

Kosmetologi

Palvelut: Sokerointi ja Lash- & Browlift

Katrina

Kosmetologi

Palvelut: Sokerointi ja Lash- & Browlift

Petra

Kosmetologi

Palvelut: Sokerointi ja Lash- & Browlift