Meistä

Makea

Makean idea lähti kaipuusta Aasian lämpöön ja siellä olevasta rennon letkeästä sekä hyväntuulisesta elämänasenteesta. Kun talvea ei pääse karkuun lämpimään, niin tuodaan se kaikki positiivinen, aurinkoinen meno ja meininki Suomeen. Ja mikä olisikaan tälle parempi paikka kuin Aurinkolahti.

Makean tiimi on muodostunut intohimoisista alansa ammattilaisista, jotka haluavat jatkuvasti kehittää itseään ja pysyä aallon harjalla uusista trendeistä. Ammattilaisemme käyvät paljon alamme erilaisissa koulutuksissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta.

Jokainen asiakas palvellaan yksilöllisesti, ilman kiirettä ja liukuhihnaa. Palvelumme ovat mietitty hyvin asiakaslähtöisesti ja olemme lisänneet niihin ylimääräisen ripauksen hemmottelua, kuten lomalla kuuluisikin olla.

Linda

Kouluttaja, sokerointi ja ripset

Linda on ammattitaidolla ja rempseällä menolla varustettu sokerointi- ja ripsikouluttajamme

Hertta

Parturi-kampaaja

Hertta on ystävällinen ja rempseä kampaaja, jolta löytyy näkemystä ja ammattitaitoa toteuttaa juuri sinun toiveidesi mukaiset hiukset.

Helen

Parturi-kampaaja

Yhtään kehumatta, mielettömän taitava parturi-kampaaja, hoituu niin vaativimmat värjäys- ja vaalennustekniikat kuin haastavimmat leikkaukset. Tule laittamaan hiukset kuntoon ja saat samalla hieman lisää vuosia varastoon, koska hei, nauru pidentää ikää.

Elena

Parturi-kampaaja

Innostunut parturi-kampaaja, joka hallitsee paljon erilaisia värjäys- sekä leikkaustekniikoita. Palvelut hoituvat suomeksi, englanniksi sekä venäjäksi. (äippälomalla)

Jenina

Parturi-kampaaja

Parturi-kampaaja maustettuna vahvalla tuotetuntemuksella, jolta hommat sujuu balayagesta parturointiin. (äippälomalla)

Petteri

Talonmies

Myynti, osto, yhteistyö, markkinointi. petteri@makeahelsinki.fi

Johnny

Vahtimestari

Johnny vastaa ensisijaisesti ovipalveluista ja ohjaa asiakkaat iloisesti hymyillen vastaanottotiskille. Johnnya voi lahjoa rapsutuksilla ja haleilla, jolloin oma palveluun pääsy voi nopeutua.