Meistä

Makea

Makean idea lähti kaipuusta Aasian lämpöön ja siellä olevasta rennon letkeästä sekä hyväntuulisesta elämänasenteesta. Kun talvea ei pääse karkuun lämpimään, niin tuodaan se kaikki positiivinen, aurinkoinen meno ja meininki Suomeen. Ja mikä olisikaan tälle parempi paikka kuin Aurinkolahti.

Makean tiimi on muodostunut intohimoisista alansa ammattilaisista, jotka haluavat jatkuvasti kehittää itseään ja pysyä aallon harjalla uusista trendeistä. Ammattilaisemme käyvät paljon alamme erilaisissa koulutuksissa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta.

Jokainen asiakas palvellaan yksilöllisesti, ilman kiirettä ja liukuhihnaa. Palvelumme ovat mietitty hyvin asiakaslähtöisesti ja olemme lisänneet niihin ylimääräisen ripauksen hemmottelua, kuten lomalla kuuluisikin olla.

Helen

Parturi-kampaaja

Yhtään vähättelemättä, mielettömän taitava parturi-kampaaja, hoituu niin vaativimmat värjäys/vaalennustekniikat kuin haastavimmat leikkaukset.
Tän mimmin nauru raikaa meillä niin paljon, että tuntuu kuin Helen olisi ollut meillä alusta asti.
Tuu laittaa hiukset kuntoon ja saat samalla hieman lisää vuosia varastoon, koska hei nauru pidentää ikää.

Linda

Kouluttaja, sokerointi ja ripset

Linda on ammattitaidolla ja rempseällä menolla varustettu sokerointi- ja ripsikouluttajamme

Cia

Kosmetologi

Iloinen ilopilleri Cia tekee ammattitaidolla kosmetologin hoidot päästä varpaisiin.

Medik8 tuotteilla saat hemmottelevat ja tehokkaat kasvohoidot sekä henkilökohtaisella opastuksella juuri sinun ihoosi sopivat kotihoitotuotteet.

Vilma

Meikkaaja-maskeeraaja & ripsiteknikko

Vilman lepolassissa rentoudut ja saat viimesenpäälle kauniit ja hellävaraisesti tehdyt ripsienpidennykset sekä kestotaivutukset juuri sinun silmään sopivalla mallilla. Isojen tai pienten juhlien tullen voit luottaa meikkauspalvelut Vilman käsiin ja lopputulos puhuu puolestaan.

Elena

Parturi-kampaaja

Innostunut parturi-kampaaja, joka hallitsee paljon erilaisia värjäys- sekä leikkaustekniikoita. Palvelut hoituvat suomeksi, englanniksi sekä venäjäksi.

Hertta

Parturi-kampaaja

Hertta on ystävällinen ja rempseä kampaaja, jolta löytyy näkemystä ja ammattitaitoa toteuttaa juuri sinun toiveidesi mukaiset hiukset.

Milla

Hieroja, Microblading teknikko

Milla on lahjakas urheiluhieroja sekä Microblading teknikko ja tärkeimpänä erittäin ihmisläheinen. Hieronnassa on helppo olla vaikka avattaisiin niitä syvimpiäkin jumeja, sillä huumori on aina mukana.

Jenina

Parturi-kampaaja

Parturi-kampaaja maustettuna vahvalla tuotetuntemuksella, jolta hommat sujuu balayagesta parturointiin.

Johnny

Vahtimestari

Johnny vastaa ensisijaisesti ovipalveluista ja ohjaa asiakkaat iloisesti hymyillen vastaanottotiskille. Johnnya voi lahjoa rapsutuksilla ja haleilla, jolloin oma palveluun pääsy voi nopeutua.