Fast&Furious sokerointi™ 

Fast&Furious sokerointi™ on MAKEA:n kehittämä sokerointitekniikka, jolla saadaan poistettua ihokarvat tehokkaasti ja nopeasti.

Ainutlaatuinen Fast&Furious sokerointi™ -tekniikka perustuu tehokkaaseen ja ergonomiseen työskentelyyn sekä laadukkaisiin MAKEA -sokerointituotteisiin.

Fast&Furious sokerointi™ tehdään aina vain alkuperäisiä MAKEA -tuotteita käyttäen.

Brasilialainen sokerointi onnistuu 10 minuutissa!

Tiedämme, että harvat nauttivat sokerointikokemuksesta, joten haluamme auttaa sinua ja tehdä sen mahdollisimman nopeasti!

Haluatko sinä olla siili vai posliini?

Sokerointi kotona

Jos haluat sokeroida kotona itseltäsi esim. sääret, bikinin tai kainalot, niin suosittelemme sinua tutustumaan sokerointi kotona -opetusvideoihimme. Tuotteet saat kätevästi ostettua jälleenmyyjiltämme tai tilattua suoraan verkkokaupastamme!

Tarjoaako sinun hoitolasi jo Fast&Furious sokerointi™ -palveluita?

Koulutamme myös kauneudenhoitoalan yritysten ammattilaisia tarjoamaan Fast&Furious sokerointi™ -palveluita. Jos haluat aloittaa sokerointipalveluiden tarjoamisen tai olet sokeroinnin ammattilainen, mutta kaipaat uudenlaista ja nopeampaa näkökulmaa sokerointiin, niin olethan meihin yhteydessä! Jos taasen asiakkaana haluat siilistä posliiniksi entistäkin nopeammin niin voit vinkata meistä omalle sokeroijallesi!

Järjestämme koulutuksia kesän ajan joka kuukausi! Tutustu koulutuksiin TÄSTÄ!

Suosituimmat tuotteet