Toimituskulut 4,90 € • Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin • Toimitus 1-2 arkipäivää!*

MEDIUM sokeripaketti 500g

69,90 

MEDIUM sokeripaketilla on helppo poistaa karvat:

  • sääret & reidet

VINKKI: testaa kaverin selkään! 🦔

Saatavilla

Osta nyt, maksa myöhemmin.

Tietoa toimituksesta

Yli 97% tilauksista toimitetaan 1-2 arkipäivässä! Toimituskulut alkaen 4,90 €

Kuvaus

Sokeripaketti sisältää:

  • Sokeri medium 500g
  • Puhdistusaine 200ml
  • Ruusuvesi 200ml
  • Talkki 70g

Sokeri, medium, 500g

Jäykkyydeltään keskimmäinen kolmesta Makean sokerimassoista. Soveltuu erittäin hyvin aloittelijoille sokerointiin. Sopivan jäykkyyden ansioista sokeri ei jää helposti ihoon kiinni, nappaa vahvemmatkin karvat ja on helposti käsiteltävää.

Kun sokerointi alkaa sujumaan helposti Mediumilla, ja sokerointikertoja alkaa olemaan pohjalla, voit pikkuhiljaa siirtyä testaamaan pehmeämpää sokeria Softia sääriin, reisiin ja muihin isoihin alueisiin.

Vaikkakin sokerointitekniikkasi kehittyy kainalot, bikinialue, brasilialainen kannattaa aina tehdä Mediumilla, kun tehdään sokerointia itselle.

Sokerimassa voidaan lämmittää sokerilämmittimessä, mikrossa tai vesihauteessa.

Sokerilämmittimessä: lämpötila on hyvä pitää x-x välillä, riippuen sokeroidaanko lämpimissä vai viileissä olosuhteissa. Lämmittimessä sokeri voi olla koko päivän, mutta muista sammuttaa yöksi.

Mikrossa: laita koko sokeripurkki mikroon ja lämmitä miedolla lämmöllä koko ajan tarkkaillen sokerin koostumusta. Et tarvitse lämpomittaria sokerille, sokeri on sopivan lämpöistä kun kokeilet sormella ja tunnet sokerin olevan taikinamaisen muotoiltavaa.

Vesihauteessa: laita sokeripurkki vesihauteeseen niin, että purkki on vähintään 2/3 vedessä. Vesi saa olla lähes kiehuvaa. Varmista, ettei vettä mene sokeripurkin sisälle. Anna olla vesihauteessa niin kauan, että sokeri on taikinamaisen muotoiltavaa. Ota purkki pois vesihauteesta ja aloita sokerointi.

Jos sokerimassaa tippuu tai leviää, sen saa helposti pois lämpimällä vedellä. Massan ainesosat ovat sokeri ja vesi, lämmin vesi sulattaa sokerin nestemäiseksi ja sen saa helposti pyyhittyä pois.

Käyttöohje: Sokeroitava alue puhdistetaan puhdistusiaineella* ja levitetään ohut kerros talkkia*. Sokerimassa levitetään sokeroitavalle alueelle vastakarvaan vähintään kolme kertaa ja repistään napakasti vetäisemällä myötäkarvaan. Sokeroinnin jälkeen, iho puhdistetaan puhdistusaineella* ja suihkutetaan ruuvuvettä* rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa.

Ainesosat: Fruktoosi, glukoosi, vesi.

Puhdistusaine, 200ml

Monipuolinen puhdistusaine puhdistamaan ja valmistelemaan ihon ennen ja jälkeen sokeroinnin. Puhditusaine pehmittää, kosteuttaa, suojaa, vahvistaa ja puhdistaa ihon tehokkaasti sekä tekee sokeroinnista miellyttävämmän tuntuisen.

Käyttö: suihkuta puhdistusainetta vanulapulle tai baby wipesiin ja pyyhi sokeroitava alue ennen ja jälkeen sokeroinnin.

Ruusuvesi, 200ml

Ruusuvesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa sokeroinnin jälkeen estäen ihon erilaiset ärsyyntymiset. Sokerointien välissä säännöllinen ruusuveden käyttö estää ihon tukkeutumista ja ärsyyntymistä sekä kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Ruusuveden antiseptinen, tasapainottava ja uudistava vaikutus auttaa moneen iho onglemaan.

Käyttö: Sokeroinnin jälkeen suihkuta joko suoraan iholle tai vanulappuun ja pyyhi iho. Kasvoille käytä kasvoveden tapaan ihon puhdistuksen jälkeen tai pitkin päivää hyödynnä ruusuveden antiseptinen ja kosteuttava vaikutus suihkuttamalla suoraan iholle. Voit suihkuttaa myös meikin päälle. Alueille, joihin tulee helposti ihon ärsyyntymistä, käytä aamuin ja illoin.

Talkki, 70g

Talkki, kuivattamaan ihon pinnan ennen sokerointia ja sokeroinnin aikana. Sokeroidessa iho helposti hieman hikoaa ja kostuu, talkki sitoo kosteuden ja sokerointi onnistuu helposti. Makea -talkki on raskaassa muodossa, joten talkki ei jää ilmaan leijailemaan vaan laskeutuu nopeasti. Pieni määrä levittyy helposti isolle ihoalueelle.

Käyttö: Puhdistuksen jälkeen levitä ohut kerros talkkia sokeroitavalle alueelle. Lisää tarvittaessa, kuten hikoillessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.