Sokerointi – Ihokarvojen poisto vartalosokerilla

Sokerointi on nopea ja tehokas tapa päästä eroon karvoista ja ihoa ärsyttävästä sheivaamisesta. Käytämme sokeroinnissa Makea-sokerointituotteita.

Sokeroinnin edut

 • Poistaa karvojen lisäksi myös kuolleen ihosolukon, ihon pinta muuttuu todella pehmeäksi ja sileäksi. Sokerointi soveltuu myös herkälle ja kuivalle iholle.
 • Karvat saadaan pysymään yhdestä viikosta useampaan kuukauteen poissa, riippuen omasta karvatyypistäsi
 • Mitä säännöllisemmin sokeroinnissa käy, sitä ohuemmiksi ja heikommiksi karvat kehittyvät
 • Jo ensimmäisen kerran jälkeen karvatupet heikkenevät ja ihokarvoja kasvaa vähemmän takaisin
 • Allergia riski on hyvin minimaalinen, Makea -sokeri koostuu vain luonnolisista raaka-aineista; fruktoosi, glukoosi ja vesi.
 • Sokeroinnilla voidaan poistaa ihokarvat hygieenisesti myös intiimialueilta

Koska tiedämme, ettei kukaan varsinaisesti nauti sokeroinnista, niin keskitymme tässä palvelussa ainoastaan nopeuteen ja laadukkaaseen lopputulokseen, jotta sinulle jää enemmän aikaa nauttia makeasta elämästä 😉

Kuinka valmistautua Sokerointiin?

 1. Suosittelemme kuorimaan ihon joko samana tai edeltävänä päivänä ennen sokerointiin saapumista.
 2. Älä rasvaa ihoa samana päivänä.
 3. Karvan tulee olla minimissään 2-3mm pitkää, liian pitkää karvaa ei ole. Karvoja tarvitse lyhentää ennen sokerointia.
 4. Brasilialaiseen sokerointiin voi tulla kuukautisten aikaan, kunhan on käytössä tamponi tai kuukuppi.

Sokeroinnin jälkeen…

 1. Sokeroinnin jälkeen ihoa saattaa kuumotella ja kihelmöidä, se on täysin normaalia.
 2. Ihoa rauhoittaa parhaiten viileällä vedellä huuhtelu sekä valikoimistamme löytyvä Rose without thorns -ruusuvesi.
 3. Emme suosittele rauhoittavia rasvoja sokeroinnin jälkeen, jotta karvatuppi sulkeutuu eikä tukkeudu.
 4. Kainaloiden sokeroinnin jälkeen ei suositella deodorantin käyttöä 8-10 tuntiin.

Ihokarvat kasvavat sykleittäin; osa karvoista on lepovaiheessa tai karva on vasta kasvamassa. Tästä syystä sokeroinnin jälkeen saattaa yksittäisiä ihokarvoja tulla esiin lähipäivinä.

Sokerointi kuitenkin jo ensimmäisen kerran jälkeen vähentää merkittävästi karvankasvua, heikentää karvatuppea ja ohentaa karvanlaatua. Näin ollen seuraavat sokerointikerrat tuntuvat mukavemmilta 😉

Käytämme sokerointiin Makea -tuotesarjaa, joka takaa nopean ja sileän lopputuloksen.

Miten sokerointi tapahtuu?

Sokerointi aloitetaan aina sokeroitavan alueen perusteellisella puhdistamisella. Käytämme puhdistamiseen Makea Puhdistusainetta ”Almost like holy water”, joka valmistelee ihoa sokerointiin pehmentämällä ja kosteuttamalla ihoa. Sen jälkeen iholle levitetään hyvin ohut kerros talkkia, joka pitää ihon pinnan kuivana. Talkki on raskaassa muodossa olevaa jauhetta, jonka takia se ei jää leijumaan ilmaan vaan laskeutuu nopeasti, eikä muodosta iholle kerroksia. Talkki on Makea sarjasta, ”Less talc, more action”.

Näin iho on täysin valmis sokerintiin. Sokerimassan lämpötila on n. 32-38 astetta. Asiakkaalle sokerointi tehdään aina nitriilikäsineet kädessä. Käsineellä otetaan sokerimassaa sopiva määrä riippuen mitä aluetta sokeroidaan. Sokerimassa levitetään iholle vastakarvaan. Massa levitetään samalle alueelle vähintään kolme kertaa, jotta kaikki karvat ovat varmasti kunnolla sokerimassan sisällä. Massa repäistään napakasti vastakarvaan, usealla pienellä vedolla. Sokeroitava alue käydään järjestelmällisesti läpi, jotta millekkään alueelle ei jää karvoja. 

Kun ihoalue on sokeroitu, heitetään sokerimassa käsineen kanssa roskiin. Käytettävä sokerimassa on aina kertakäyttöinen yhdelle asiakkaalle. Iho puhdistetaan Makea puhdistusaineella ja sokeroitu alue viimeistellään pinseteillä. Pinseteillä saadaan napattua liian lyhyet karvat, jotka ei ole vielä sokerointiin vaadittavassa pituudessa. Viimeistelyn jälkeen iho sivellään Makea Ruusuvedellä, ”Rose without thrones”. Ruusuvesi rauhoittaa, kosteuttaa, vähentää punoitusta ja antibakteeriset sekä antiseptiset ominaisuudet ehkäisevät ihon ärsyyntymistä.

Kiinnostaisiko sinua nämä tuotteet?